Javi Sancho

Del deporte también se sale

06 de setembre
06 de setembre

Javi Sancho

6 i 7 de setembre de 2024
 COMPRAR ENTRADES
Javi Sancho
Del deporte también se sale

Hola! Sóc Javi, de veritat, això ho escric "del meu pa tu". El que estàs llegint és la sinopsi del meu nou show, normalment això s'escriu per a explicar una mica de què va l'espectacle, però jo a més aprofite per a saludar-te i donar-te la benvinguda. Et compte una mica: considere esportista d'elit des del qual porta anys pensant a apuntar-se a un gimnàs fins al qual guanya la Volta Espanya.

Una vegada tenim clar que eres un dels "esportistes d'elit" triats per a formar part del meu show, seré totalment sincer; en aquest espectacle parle de la meua relació amor/odie amb l'esport i de la febre esportiva que ens envolta, els dos sabem que la gent s'està tornant boja, pot ser que sigues un d'ells, però tu moles, els altres no tant. T'explicaré en confiança experiències en les quals estic segur que et sentiràs identificat, entenc que no ho arribes a reconéixer mai per mantindre la teua dignitat, fes-ho tu, que encara pots. A més, et colaré moltes coses més: traumes provocades per les meues relacions sentimentals al llarg de la meua vida, embolicades de família, actualitat sobre programes de televisió?

Si véns a veure'm per haver llegit això, en acabar el xou em dius "Vinc pel que tu i jo sabem". Et promet que el que passe en el xou, es queda en el xou, per part meua, el teu pots comptar tot el que vulgues en eixir.

Segurament has llegit sinopsis molt més fanfarrones, però el tema és que l'he donat tot muntant el xou i a això ja he arribat "mu cansao". T'espere en el teatre!

Durada
80min.

Preus

PREU ÚNIC 16€
+Despeses de gestió: 2€ taquilla i 2€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada.

Descomptes

Visibilitat reduïda:*  30% dte.
*En determinades butaques de llotges

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables al costat d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte les despeses de gestió per entrada, tant en la venda online com en taquilla. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte, si escau.
Olympia Metropolitana S.A ha sido beneficiario del Fondo Europeo de Desarrollo Regional cuyo objetivo es mejorar el uso y la calidad de las tecnologías de la información y de las comunicaciones y el acceso a las mismas y gracias al que ha desarrollado los proyectos de "Auditoría Técnica de Seguridad" y "Análisis de Vulnerabilidades.", para la mejora de competitividad y productividad de la empresa. A partir del 1 de diciembre de 2022. Para ello ha contado con el apoyo del programa Ciberseguridad de la Cámara de Comercio de Valencia. Una manera de hacer Europa
Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas
Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte
Ayudas
Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU
Ayudas Ayudas