Jesús Aguilera

Presenta Sonío

26 d'abril
26 d'abril

Jesús Aguilera

26 d'abril de 2022
ESPECTACLE JA PASAT
Jesús Aguilera
Presenta Sonío

El ballaor Jesús Aguilera ens presenta el seu treball més íntim: Sonío

La soledat descobreix l'interior d'un mateix... Sonío. Un tràngol d'intimitat, passions, nostàlgies i alegries. Instants de cara a cara amb un ressò, amb el prisma del soniquete sota la respiració del silenci.... Sonío. Amb el virtuosisme i flamencura del guitarrista Juan de Pilar, cante i mescles de ritmes vertiginosos, el ballador plasma i expressa les seues vivències... Sonío. Moments de cos a cos amb el públic, un quejío, una nota, un d'acord amb impas d'improvisació i bogeria. El futur, i la vida.

Direcció musical
Juan De Pilar
Guitarra
Juan De Pilar
Bailaora
Paula Sanjuán
Cante
Joselín Quirós
Percusió
José El Negro
Saxofó
Javi Forner
Bajo
Rober Molina

Preus

Pati, amfiteatre i llotges pis 18€
+Despeses de gestió: 2€ taquilla i 2€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada.

Descomptes

ABONAMENT PANORAMA FLAMENC TALIA+:
8€ dte. per entrada amb la compra de l'Abonament Panorama Flamenc Talia+

Visibilitat reduïda:*  30% dte.
*En determinades butaques de llotges.

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables al costat d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte les despeses de gestió per entrada, tant en la venda online com en taquilla. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte, si escau.
Altres propostes del Talia:
Olympia Metropolitana S.A ha sido beneficiario del Fondo Europeo de Desarrollo Regional cuyo objetivo es mejorar el uso y la calidad de las tecnologías de la información y de las comunicaciones y el acceso a las mismas y gracias al que ha desarrollado los proyectos de "Auditoría Técnica de Seguridad" y "Análisis de Vulnerabilidades.", para la mejora de competitividad y productividad de la empresa. A partir del 1 de diciembre de 2022. Para ello ha contado con el apoyo del programa Ciberseguridad de la Cámara de Comercio de Valencia. Una manera de hacer Europa
Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas
Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte
Ayudas
Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU
Ayudas Ayudas