Jesús Méndez

Panorama Flamenco

13 de febrer
13 de febrer

Jesús Méndez

13 de febrer de 2024
ESPECTACLE JA PASAT
Panorama Flamenco

Acompanyat de la guitarra de Pepe del Morao

Jesús Méndez, destacat cantaor flamenc, prové de la influent saga dels Méndez a Jerez, amb La Paquera de Jerez com a figura emblemàtica. Va començar la seua carrera als dèsset anys i ha treballat amb artistes com Moraíto Chico, El Güito, Rocío Molina, Alejandro Granados, María del Mar Moreno y Carmen Cortés, entre altres.

És un apassionat defensor dels cantes de La Plazuela, especialment la buleria i la soleá. El seu creixement artístic ha sigut notable en els últims anys, influenciat en gran manera pel guitarrista Gerardo Núñez, qui ha sigut el seu principal mentor. Junts, han actuat a tot el món, des d'Àsia i Europa fins a Àfrica i Amèrica.

Jesús Méndez també ha col·laborat amb altres artistes destacats com Moraíto Chico i la balladora Mercedes Ruiz. En 2008, va llançar el seu primer àlbum, "Jerez Sin Fronteras", que va rebre el Premi Nacional de la Crítica al Millor Disc Revelació.

En els anys següents, va participar en diversos espectacles i festivals, com el l de Nîmes y la Bienal de Flamenco de Sevilla. Va presentar el seu segon àlbum, "Añoranza", en la Bienal de Flamenco de Sevilla i va realitzar gires per Espanya per a promocionar aquest treball.

Jesús Méndez ha continuat participant en diversos esdeveniments i espectacles, rebent reconeixements com el Premi FLAMENCORADIO 2012 per la seua contribució a la tradició del cante de Jerez i la seua maduresa com a cantaor. La seua influència en l'escena flamenca és destacada i respectada.

Preus

Pati, amfiteatre i llotges pis 22
+Despeses de gestió: 2€ taquilla i 2€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada.

Descomptes

ABONAMENT PANORAMA FLAMENC TALIA+:
9€ dte. per entrada amb la compra de l'Abonament Panorama Flamenc Talia+

GRUPS:
10% dte. a partir de 20 persones +1 invitació cada 20.

Visibilitat reduïda:*  30% dte.
*En determinades butaques de llotges.

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables al costat d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte les despeses de gestió per entrada, tant en la venda online com en taquilla. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte, si escau.
Olympia Metropolitana S.A ha sido beneficiario del Fondo Europeo de Desarrollo Regional cuyo objetivo es mejorar el uso y la calidad de las tecnologías de la información y de las comunicaciones y el acceso a las mismas y gracias al que ha desarrollado los proyectos de "Auditoría Técnica de Seguridad" y "Análisis de Vulnerabilidades.", para la mejora de competitividad y productividad de la empresa. A partir del 1 de diciembre de 2022. Para ello ha contado con el apoyo del programa Ciberseguridad de la Cámara de Comercio de Valencia. Una manera de hacer Europa
Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas
Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte
Ayudas
Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU
Ayudas Ayudas