Jorge Pardo Trío

Amb Paco Soto i Sergio Martínez

21 de juny
21 de juny

Jorge Pardo Trío

21 de juny de 2022
ESPECTACLE JA PASAT
Amb Paco Soto i Sergio Martínez

Quan Jorge Pardo toca la seua flauta, un s'estremeix fins a la medul·la.

La música de Jorge, sense paraules, parla. Parla la història dels gitanos, cridant, gemegant, fent-se mal, alçant-se. Parla també la història dels negres esclavitzats, la dels genis europeus, la història de l'Índia i la història d'Àfrica. Parla de la història de l'espècie.

Quan Pardo toca es converteix en el medium que ens connecta amb el més recòndit de nosaltres mateixos. En aquesta ocasió ve acompanyat del talent de Paco Soto a la guitarra flamenca i Sergio Martínez a la percussió.

Flauta
Jorge Pardo
Guitarra
Paco Soto
Percusió
Sergio Martínez

Preus

Pati, amfiteatre i llotges pis 18€
+Despeses de gestió: 2€ taquilla i 2€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada.

Descomptes

ABONAMENT PANORAMA FLAMENC TALIA+:
8€ dte. per entrada amb la compra de l'Abonament Panorama Flamenc Talia+

Visibilitat reduïda:*  30% dte.
*En determinades butaques de llotges.

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables al costat d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte les despeses de gestió per entrada, tant en la venda online com en taquilla. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte, si escau.
Olympia Metropolitana S.A ha sido beneficiario del Fondo Europeo de Desarrollo Regional cuyo objetivo es mejorar el uso y la calidad de las tecnologías de la información y de las comunicaciones y el acceso a las mismas y gracias al que ha desarrollado los proyectos de "Auditoría Técnica de Seguridad" y "Análisis de Vulnerabilidades.", para la mejora de competitividad y productividad de la empresa. A partir del 1 de diciembre de 2022. Para ello ha contado con el apoyo del programa Ciberseguridad de la Cámara de Comercio de Valencia. Una manera de hacer Europa
Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas
Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte
Ayudas
Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU
Ayudas Ayudas