José Fermín Fernández

Panorama Flamenco

20 de juny
20 de juny

José Fermín Fernández

20 de juny de 2023
ESPECTACLE JA PASAT
Panorama Flamenco

Un dels guitarristes flamencs amb major projecció del moment

José Fermín Fernández, guitarrista de flamenc, va nàixer l'any de 1995 a Granada, s'ha guanyat a pols ser un dels guitarristes flamencs amb major projecció del moment.

L'any 2019 protagonitza un dels capítols més sonats del flamenc granadí en convertir-se en guanyador de dos dels principals concursos internacionals de flamenc. Així, obté el Bordón Minero del Festival de les Minas de La Unión, i el primer premi absolut en el prestigiós certamen Nacional de Còrdova. Pocs artistes han aconseguit tal gesta, i menys en un mateix any. El seu nom, se suma al d'una curta llista d'artistes doblement premiats, entre els quals destaca Vicente Amigo. Ha acompanyat a grans figures del flamenc com a Potet, La Nitra, Guadiana, Sergio Colorao, Jaime El Parrón, Marina Heredia, Manolete, La Tossuda, El Farru, El Carpeta, Rafael Amargo, Antonio Canales, Luis de Luis, Pepe Torres, La repompa, Juan Ángel Tirado i Antonio Campos, Rafael Utrera i Duquende.

Collita grans èxits de públic i crítica amb el seu últim espectacle 'De La Unión a Córdoba', amb el qual va tancar el famós cicle Festival de la Guitarra de Granada en 2020. 

'Els jocs rítmics, síncopes, escales i fraseos harmònics a cavall entre la tradició i la modernitat, defineixen el toc d'aquest jove valor granadí per al qual està reservat un lloc eminent en els més alts escalafons del flamenc'  - Diari GranadaHoy

Guitarra
Jose Fermín Fernández
Dansa
José Cortés El Indio
Cant
Sergio Gómez 'El Colorao'
Víctor Fernández

Preus

Pati, amfiteatre i llotges pis 18
+Despeses de gestió: 2€ taquilla i 2€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada.

Descomptes

ABONAMENT PANORAMA FLAMENC TALIA+:
5€ dte. per entrada amb la compra de l'Abonament Panorama Flamenc Talia+

Visibilitat reduïda:*  30% dte.
*En determinades butaques de llotges.

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables al costat d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte les despeses de gestió per entrada, tant en la venda online com en taquilla. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte, si escau.
Olympia Metropolitana S.A ha sido beneficiario del Fondo Europeo de Desarrollo Regional cuyo objetivo es mejorar el uso y la calidad de las tecnologías de la información y de las comunicaciones y el acceso a las mismas y gracias al que ha desarrollado los proyectos de "Auditoría Técnica de Seguridad" y "Análisis de Vulnerabilidades.", para la mejora de competitividad y productividad de la empresa. A partir del 1 de diciembre de 2022. Para ello ha contado con el apoyo del programa Ciberseguridad de la Cámara de Comercio de Valencia. Una manera de hacer Europa
Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas
Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte
Ayudas
Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU
Ayudas Ayudas