Juan Cortes. Vida

Panorama Flamenco

24 de maig

Juan Cortes. Vida

24 de maig de 2022
ESPECTACLE JA PASAT
Panorama Flamenco

Juan Cortés crea un flamenc diferent a través del piano.

El seu primer disc "Jurepén" ha passat a ser un referent per al piano flamenc, avalat per orge Pardo, Antonio Serrano, Alain Pérez, Montse Cortés, Guillermo McGill, Piraña, Bernardo Parrilla o José Maya, entre altres. En paraules del musicòleg Faustino Núñez "el flamenc dona amb aquest disc un pas avant... salts de sabor que sorprendran el bon escoltador".

Ara amb VIDA, fa un altre pas per a aconseguir que el flamenc més pur es transmeta entre les tecles blanques i negres de l'instrument rei. Un bufe de vida i esperança buscant matisos i sonoritats per a un nou flamenc que sale des d'un piano de cua.


Piano
Juan Cortés
Saxofó i flauta
Javier Vercher
Percusió
Sergio Martínez
Contrabaix
Miquel Álvarez

Preus

Pati, amfiteatre i llotges pis 18€
+Despeses de gestió: 2€ taquilla i 2€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada.

Descomptes

ABONAMENT PANORAMA FLAMENC TALIA+:
8€ dte. per entrada amb la compra de l'Abonament Panorama Flamenc Talia+

Visibilitat reduïda:*  30% dte.
*En determinades butaques de llotges.

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables al costat d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte les despeses de gestió per entrada, tant en la venda online com en taquilla. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte, si escau.