Juan Dávila. La capital del pecado

És el messies de la improvisació

19 de gener
19 de gener

Juan Dávila. La capital del pecado

19 i 20 de gener de 2023
ESPECTACLE JA PASAT
Juan Dávila. La capital del pecado
És el messies de la improvisació

Viu l'espectacle més disbauxat i atrevit amb el nostre àngel caigut Juan Dávila.

Juan Dávila es un autèntic showman que va vendre la seua ànima per a crear el monòleg més divertit. És el messies de la improvisació. Sap com comença, però el final sempre el decideix el públic. És la nova resistència de la comèdia on els riures i la diversió estan garantides.

En 'La capital del pecado 2.0' Juan Dávila farà un repàs dels pecats capitals i ens llevarà les vergonyes. Un espectacle ideal per vindre amb la teua família, si estàs solter o soltera i en parella, amb un grup d'amigues, si estàs buscant noves oportunitats, o alguna cita inesperada.

Després d'haver triomfat set temporades (més de 100.000 espectadors) en La Chocita del Lloro amb La Capital del Pecat que va ser catalogat com el millor monòleg còmic de Madrid, Juan Dávila torna amb una versió diferent de fer estand-up.

Crema en flames amb el seu humor i atreveix-te a gaudir d'aquest Juan Dávila.

Preus

Preu únic 20€
+Despeses de gestió: 2€ taquilla i 2€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada.

Descomptes

Visibilitat reduïda:*  30% dte.
*En determinades butaques de llotges

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables al costat d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte les despeses de gestió per entrada, tant en la venda online com en taquilla. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte, si escau.
Olympia Metropolitana S.A ha sido beneficiario del Fondo Europeo de Desarrollo Regional cuyo objetivo es mejorar el uso y la calidad de las tecnologías de la información y de las comunicaciones y el acceso a las mismas y gracias al que ha desarrollado los proyectos de "Auditoría Técnica de Seguridad" y "Análisis de Vulnerabilidades.", para la mejora de competitividad y productividad de la empresa. A partir del 1 de diciembre de 2022. Para ello ha contado con el apoyo del programa Ciberseguridad de la Cámara de Comercio de Valencia. Una manera de hacer Europa
Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas
Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte
Ayudas
Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU
Ayudas Ayudas