La Flaka

Panorama Flamenco

21 de març
21 de març

La Flaka

21 de març de 2023
ESPECTACLE JA PASAT
La Flaka
Panorama Flamenco

Simple passió, així és ella, així és La Flaka

Art, cultura i tradició es donen la mà en La Flaka Tour 2023, una experiència de flamenc única. Des que comencen els primers concordes, La Flaka ens porta al seu propi univers racial on conviuen el flamenc, herència d'un barri universal com és Triana, i tots els elements del pop més actual.

Nascuda a Sevilla, La Flaka es caracteritza per la seua intensitat emocional i la seua tècnica vocal virtuosa. Va passar la seua infància entre els barris de La Macarena i Triana, bressol de grans mestres flamencs.

Autodidacta, enèrgica i amb un segell únic a l'hora d'interpretar, no cessa en la seua cerca i aprenentatge. La Flaka és sol·licitada per productors i companyies de la indústria musical, amb els quals ha treballat en més de deu discos com a arranjador vocal.Preus

Pati, amfiteatre i llotges pis 20
+Despeses de gestió: 2€ taquilla i 2€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada.

Descomptes

ABONAMENT PANORAMA FLAMENC TALIA+:
7€ dte. per entrada amb la compra de l'Abonament Panorama Flamenc Talia+

Visibilitat reduïda:*  30% dte.
*En determinades butaques de llotges.

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables al costat d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte les despeses de gestió per entrada, tant en la venda online com en taquilla. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte, si escau.
Olympia Metropolitana S.A ha sido beneficiario del Fondo Europeo de Desarrollo Regional cuyo objetivo es mejorar el uso y la calidad de las tecnologías de la información y de las comunicaciones y el acceso a las mismas y gracias al que ha desarrollado los proyectos de "Auditoría Técnica de Seguridad" y "Análisis de Vulnerabilidades.", para la mejora de competitividad y productividad de la empresa. A partir del 1 de diciembre de 2022. Para ello ha contado con el apoyo del programa Ciberseguridad de la Cámara de Comercio de Valencia. Una manera de hacer Europa
Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas
Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte
Ayudas
Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU
Ayudas Ayudas