La llave mágica

De OFF Artes Escénicas

03 de gener
03 de gener

La llave mágica

Del 3 al 5 de gener de 2022
ESPECTACLE JA PASAT
De OFF Artes Escénicas

Premi Broadway World Spain 2021 al millor musical infantil

Encara que Guille recorda que, de xicotet, li encantava llegir, alguna cosa ha passat amb l'arribada de l'adolescència que li ha fet apartar-se de la lectura. Per què se sent incapaç de llegir una sola línia? Què ha ocorregut en la seua vida perquè declare la guerra als llibres?

La llave mágica és abans de res un viatge entendridor cap a aqueixes vivències que a vegades ocultem en el més profund de la nostra consciència. Es tracta d'una aventura fascinant, en la qual Guille, descobrirà fins a quin punt els records del passat són importants en la seua vida present. Amb música original de Víctor Lucas, coreografies de Toñi B. Forascepi i text de Mamen Mengó i Víctor Lucas, el nostre protagonista emprendrà un camí apassionant, guiat pels personatges fantàstics que habiten en la seua consciència, que l'ajudaran a valorar la importància dels records i, sobretot, el perquè dels oblits.

Direcció
Mamen Mengó
Víctor Lucas
Text i lletres
Mamen Mengó
Víctor Lucas
Música original
Víctor Lucas
Intèrprets
Yeray Varo
Ana Conca
Pau Vercher

Preus

Preu únic 12€
+Despeses de gestió: 2€ taquilla i 2€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada.

Descomptes

DESCOMPTES GENERALS:
20% dte. Pack Familiar comprant 4 entrades (no és necessari que existisca relació de parentiu).
20% dte. Xiquets de 0 a 4 anys.

VISIBILITAT REDUÏDA:
30% dte. en determinades butaques de llotges.

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables al costat d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte les despeses de gestió per entrada, tant en la venda online com en taquilla. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte, si escau.
Olympia Metropolitana S.A ha sido beneficiario del Fondo Europeo de Desarrollo Regional cuyo objetivo es mejorar el uso y la calidad de las tecnologías de la información y de las comunicaciones y el acceso a las mismas y gracias al que ha desarrollado los proyectos de "Auditoría Técnica de Seguridad" y "Análisis de Vulnerabilidades.", para la mejora de competitividad y productividad de la empresa. A partir del 1 de diciembre de 2022. Para ello ha contado con el apoyo del programa Ciberseguridad de la Cámara de Comercio de Valencia. Una manera de hacer Europa
Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas
Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte
Ayudas
Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU
Ayudas Ayudas