La luz fantasma

Un musical de Tonet Ferrer

12 de octubre
12 de octubre

La luz fantasma

Del 12 al 16 d'octubre de 2022
ESPECTACLE JA PASAT
Un musical de Tonet Ferrer

Què passa en els teatres quan s'encén la llum fantasma i es tanquen les portes?

Es diu Llum fantasma en teatre a eixa llum que roman encesa encara quan el públic s'ha anat del teatre. El seu significat té un punt supersticiós que és el d'il·luminar als fantasmes que habiten cada teatre.


L'emblemàtic Teatre Melpóneme tanca les seues portes després de 120 anys d'exhibició. Un incendi fa més d'una dècada va deteriorar la seua estructura, i les escasses inversions en manteniment i conservació han portat a prendre eixa dura decisió. Aqueixa nit el foc va fer que la companyia i el públic assistent moriren, quedant les seues ànimes tancades en el teatre per sempre. Des de llavors i cada nit, quan l'últim treballador encén la llum fantasma i tanca les portes del teatre, aprofiten per a fer la seua funció, el seu gran musical. Però aquesta nit serà especial perquè el teatre tanca per sempre i ja ningú els tornarà a molestar.

Text i direcció
Tonet Ferrer
Composició musical
José Vicente Torrejón
Ajudant de direcció
Aline Rubinato
Intèrprets
Sara Guerrero
Raquel Heredia
Héctor González
Gemma Palacio
Ana Vila
Paula Yuste

Preus

Pati de butaques 16€
Pis preferent (amfiteatre) i llotges 1r pis 14€
Llotges 2n pis 10€
+Despeses de gestió: 2€ taquilla i 2€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada.

Descomptes

DESCOMPTES GENERALS:
20% dte. Carnet Jove/Universitari, Carnet Jubilat/C. Popular, menors de 14 anys i presentant en taquilla una entrada del Teatro Olympia.
50% dte*. Professionals del sector i xiquets de 0 a 4 anys.

GRUPS:
25% dte. a partir de 20 persones +1 invitació cada 20.

VISIBILITAT REDUÏDA:
30% dte. en determinades butaques de llotges.

*Únicament en taquilla. 
+info i reserves de grups en el 963 536 113.

Estos descomptes no són acumulables ni aplicables al costat d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte les despeses de gestió per entrada, tant en la venda online com en taquilla. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte, si escau.
Olympia Metropolitana S.A ha sido beneficiario del Fondo Europeo de Desarrollo Regional cuyo objetivo es mejorar el uso y la calidad de las tecnologías de la información y de las comunicaciones y el acceso a las mismas y gracias al que ha desarrollado los proyectos de "Auditoría Técnica de Seguridad" y "Análisis de Vulnerabilidades.", para la mejora de competitividad y productividad de la empresa. A partir del 1 de diciembre de 2022. Para ello ha contado con el apoyo del programa Ciberseguridad de la Cámara de Comercio de Valencia. Una manera de hacer Europa
Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas
Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte
Ayudas
Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU
Ayudas Ayudas