La tia Visantica

Dotora professional

08 de setembre
08 de setembre

La tia Visantica

La tia Visantica

08 de setembre de 2023
ESPECTACLE JA PASAT
La tia Visantica
Dotora professional

Humor valencià... d'Albal!

Monòleg en valencià

'La tieta' anirà a l'ambulatori i compartirà amb el públic les seues experiències més còmiques tant sent atesa presencialment com per telèfon. Serà diagnosticada i viurà una experiència surrealista durant la qual s'assabentarà que no ha sigut convidada a un esdeveniment familiar important. 

Aquest esdeveniment es produirà després d'un breu descans on ella apareixerà vestida per a l'ocasió i comptarà als presents tot l'esdevingut en ell. 

El xou està ple de sorpreses, de situacions quotidianes i de música, perquè algun altre temaso Visantiquer es cola en l'espectacle, que durant quasi hora i mitja farà riure a l'espectador! I tot per descomptat, EN VALENCIÀ DE POBLE! 

Durada
60min.

Preus

PREU ÚNIC 15€
+Despeses de gestió: 2€ taquilla i 2€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada.

Descomptes

ABONAMENT NITS TALIA+:
7€ dte. per entrada amb la compra de l'Abonament Nits Talia+

Visibilitat reduïda:*  30% dte.
*En determinades butaques de llotges

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables al costat d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte les despeses de gestió per entrada, tant en la venda online com en taquilla. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte, si escau.
Olympia Metropolitana S.A ha sido beneficiario del Fondo Europeo de Desarrollo Regional cuyo objetivo es mejorar el uso y la calidad de las tecnologías de la información y de las comunicaciones y el acceso a las mismas y gracias al que ha desarrollado los proyectos de "Auditoría Técnica de Seguridad" y "Análisis de Vulnerabilidades.", para la mejora de competitividad y productividad de la empresa. A partir del 1 de diciembre de 2022. Para ello ha contado con el apoyo del programa Ciberseguridad de la Cámara de Comercio de Valencia. Una manera de hacer Europa
Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas
Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte
Ayudas
Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU
Ayudas Ayudas