Libérate, el musical

Gala Casa del Artista

12 de desembre

Libérate, el musical

12 de desembre
ESPECTACLE JA PASAT
Gala Casa del Artista

Tribut homenatge a Rafael Conde 'El Titi'. Gala benèfica Casa de l'Artista de València.

'Libérate, el Musical'; és un homenatge tribut a un dels artistes més peculiars i rellevants de la Comunitat Valenciana, Rafael Conde 'El Titi'. Emprenedor, carismàtic, únic i tota una institució de la cançó espanyola, que va cultivar amb gust.

Amb un guió dinàmic i divertit que recorre la seua trajectòria artística i personal, recordarem les seues cançons, els seus acudits, les seues tan cridaneres jaquetes i també les seues col·laboracions amb altres grans artistes. Tot això de la mà de Juanra Castillo, que donarà vida a tan mític personatge amb la seua meravellosa veu i la seua esplèndida interpretació.

Arriba a València el tribut homenatge a 'El Titi'; en una funció única. Un espectacle que no deixarà indiferent a ningú i aconseguirà cultivar-te amb la seua veu en directe i acompanyament audiovisual únic.

El Titi
Juanra Castillo
Actor de repartiment
Juananth Figueroa
Direcció artística
Juanra Castillo
María Mata
Text
Alberto Aranda

Preus

Preu únic 15€
+Despeses de gestió: 2€ taquilla i 2€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada.

Descomptes

Visibilitat reduïda:*  30% dte.
*En determinades butaques de llotges

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables al costat d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte les despeses de gestió per entrada, tant en la venda online com en taquilla. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte, si escau.
Olympia Metropolitana S.A ha sido beneficiario del Fondo Europeo de Desarrollo Regional cuyo objetivo es mejorar el uso y la calidad de las tecnologías de la información y de las comunicaciones y el acceso a las mismas y gracias al que ha desarrollado los proyectos de "Auditoría Técnica de Seguridad" y "Análisis de Vulnerabilidades.", para la mejora de competitividad y productividad de la empresa. A partir del 1 de diciembre de 2022. Para ello ha contado con el apoyo del programa Ciberseguridad de la Cámara de Comercio de Valencia. Una manera de hacer Europa
Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas
Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte
Ayudas
Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU
Ayudas Ayudas