Lucerito de las Marismas

Panorama Flamenco

23 d'abril
23 d'abril

Lucerito de las Marismas

23 d'abril de 2024
ESPECTACLE JA PASAT
Lucerito de las Marismas
Panorama Flamenco

Un concert exquisit

Lucerito passa per l'escenari amb la força d'un huracà al mateix temps que acaricia de la manera més tendra el cor i l'ànima de l'espectador. Per a això, compta amb el mestratge de Juan de Pilar a la guitarra i la de Manuel Quintero a la percussió, la violinista Isabel López Láuzara i el gran pianista Pablo García Berlanga.

Lucerito de las Marismas és un artista valencià d'ampli bagatge sobre els escenaris. Com tants altres intèrprets de la cançó espanyola, els seus orígens i primers contactes amb el flamenc comencen gràcies a la dansa des de molt primerenca edat. És el ball el que li catapulta a actuar per a diferents artistes no sols en diferents ciutats d'Espanya, sinó també en gires internacionals.

Alguns ho consideren un artista difícil de situar precisament per ser un artista complet, un artista que actua, que canta i que balla. Versiona sense prejudicis clàssics de la cobla i la cançó espanyola així com uns altres més actuals, passant-los per buleries, tangos o zambra.

Guitarra
Juan de Pilar
Percussió
Manuel Quintero
Violí
Isabel López Láuzara
Piano
Pablo García Berlanga

Preus

Pati de butaques 20€
Pis preferent (anfiteatre) i llotges 1r pis 18€
Llotges 2n pis 16€
+Despeses de gestió: 2€ taquilla i 2€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada.

Descomptes

ABONAMENT PANORAMA FLAMENC TALIA+:
7€ dte. per entrada amb la compra de l'Abonament Panorama Flamenc Talia+

GRUPS:
10% dte. a partir de 20 persones +1 invitació cada 20 (únicament en taquilla).

Visibilitat reduïda:*  30% dte.
*En determinades butaques de llotges.

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables al costat d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte les despeses de gestió per entrada, tant en la venda online com en taquilla. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte, si escau.
Altres propostes del Talia:
Olympia Metropolitana S.A ha sido beneficiario del Fondo Europeo de Desarrollo Regional cuyo objetivo es mejorar el uso y la calidad de las tecnologías de la información y de las comunicaciones y el acceso a las mismas y gracias al que ha desarrollado los proyectos de "Auditoría Técnica de Seguridad" y "Análisis de Vulnerabilidades.", para la mejora de competitividad y productividad de la empresa. A partir del 1 de diciembre de 2022. Para ello ha contado con el apoyo del programa Ciberseguridad de la Cámara de Comercio de Valencia. Una manera de hacer Europa
Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas
Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte
Ayudas
Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU
Ayudas Ayudas