Manuel Ángel Redondo

Stand up Comedy

27 de juny
27 de juny

Manuel Ángel Redondo

27 de juny de 2024
 COMPRAR ENTRADES
Manuel Ángel Redondo
Stand up Comedy

Manuel Ángel Redondo, el comediant, comunicador i borratxo favorit de la família veneçolana torna a reinventar-se en les tarimes de l'estand up després del final del seu programa Entregrados, unes petites vacances/processo de rehabilitació i un trasplantament de fetge.

Després de passar anys girant (i bevent) pel món i després de l'estrena del seu primer especial de comèdia en YouTube anomenat SHOTS, Manuel Ángel es retroba amb les taules per a donar-se conyassos en la construcció de nou material d'estand up.

Acompanya a Manuel Ángel i al seu nou fetge a explorar l'exercici més cruel, directe i endogen de la comèdia i fins i tot del procés creatiu humà: provar acudits nous enfront d'estranys.

Durada
80min.

Preus

Preu únic 22€
+Despeses de gestió: 2€ taquilla i 2€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada.

Descomptes

Visibilitat reduïda:*  30% dte.
*En determinades butaques de llotges

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables al costat d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte les despeses de gestió per entrada, tant en la venda online com en taquilla. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte, si escau.
Olympia Metropolitana S.A ha sido beneficiario del Fondo Europeo de Desarrollo Regional cuyo objetivo es mejorar el uso y la calidad de las tecnologías de la información y de las comunicaciones y el acceso a las mismas y gracias al que ha desarrollado los proyectos de "Auditoría Técnica de Seguridad" y "Análisis de Vulnerabilidades.", para la mejora de competitividad y productividad de la empresa. A partir del 1 de diciembre de 2022. Para ello ha contado con el apoyo del programa Ciberseguridad de la Cámara de Comercio de Valencia. Una manera de hacer Europa
Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas
Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte
Ayudas
Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU
Ayudas Ayudas