Margarida

Un cant a la llibertat

22 de novembre
22 de novembre

Margarida

22 de novembre de 2022
ESPECTACLE JA PASAT
Un cant a la llibertat

Premie Text dramàtic Federico García Lorca de la UGR

Eixir-se de la norma, dels estàndards admesos per aquesta societat, no és fàcil. Vivim envoltats d'etiquetes, des del mateix moment en el qual naixem tenim ja la nostra caixa preparada i qualsevol intent d'eixir d'ací pot arribar a ser traumàtic. Constantment som jutjats per la nostra manera de vestir, de sentir, d'estimar, d'expressar-nos. Ho vivim des de xicotets amb l'assetjament dels nostres companys per qualsevol motiu ja siga l'aparença física, la timidesa, l'ésser bo en els estudis... qualsevol excusa és vàlida per a menysprear i fer el buit a algú. Ser un mateix no és fàcil i és més complicat quan t'ixes completament de la norma.

El 28 de juliol de 1460, en la plaça del Mercat de València es va executar a una persona. Es deia així mateixa Margarida Borrás, encara que el seu nom de naixement era Miguel. El seu delicte: sentir-se dona.

Margarida va ser executada i oblidada durant segles. El seu nom va desaparéixer afonant-se com una gota de sang en la mar, però ressorgeix amb més força que mai per a pertànyer ara a un nou ser, Miguel. Margarida es presenta com un diàleg a través dels temps, un diàleg entre el passat i el present, entre el dolor i l'èxtasi, entre el plor i el somriure.

Autor
Rubén Rodríguez Lucas
Dirección
Pablo Sanchis
Intèrprets
Paula Santana
Andrés Espí
Durada
75min.

Preus

Preu únic 15€
+Despeses de gestió: 2€ taquilla i 2€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada.

Descomptes

Visibilitat reduïda:*  30% dte.
*En determinades butaques de llotges

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables al costat d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte les despeses de gestió per entrada, tant en la venda online com en taquilla. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte, si escau.
Olympia Metropolitana S.A ha sido beneficiario del Fondo Europeo de Desarrollo Regional cuyo objetivo es mejorar el uso y la calidad de las tecnologías de la información y de las comunicaciones y el acceso a las mismas y gracias al que ha desarrollado los proyectos de "Auditoría Técnica de Seguridad" y "Análisis de Vulnerabilidades.", para la mejora de competitividad y productividad de la empresa. A partir del 1 de diciembre de 2022. Para ello ha contado con el apoyo del programa Ciberseguridad de la Cámara de Comercio de Valencia. Una manera de hacer Europa
Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas
Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte
Ayudas
Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU
Ayudas Ayudas