Meugenio contigo

El creador de Reugenio Toni Climent presenta

29 de octubre
29 de octubre

Meugenio contigo

29 de octubre de 2021
ESPECTACLE JA PASAT
Meugenio contigo
El creador de Reugenio Toni Climent presenta

Acudits, xarxes socials i improvisació, a l'estil Eugenio

Qui no ha utilitzat alguna vegada el "saben aquell que diu..." per a contar un acudit a la manera en què el feia el genial Eugenio? Perquè, ara, l'acudit preferit de qualsevol espectador pot ser interpretat en escena pel millor imitador del còmic català en l'espectacle "Meugenio contigo".

Meugenio és el nou nom artístic del valencià Toni Climent, el cèlebre èmul d'Eugenio que porta més de vint anys imitant al geni català i que, ara, presenta un projecte innovador i interactiu, del qual forma part imprescindible la participació del públic. En Meugenio contigo l'artista rep peticions d'acudits, durant la pròpia representació, en directe i a través del seu Facebook o Instagram; també se li poden escriure acudits inèdits, fins i tot inventats, perquè els interprete, in situ, amb el genuí "estil Eugenio".

Meugenio contigo mescla, doncs, acudit clàssic, xarxes socials i improvisació, convertint cada funció en un espectacle únic i irrepetible, i completament diferent a qualsevol format convencional anteriorment representat. Una cosa pensada no sols per a satisfer als incondicionals del gran Eugenio, sinó, igualment, a les noves generacions i a tot aquell que vulga viure una experiència humorística diferent.

Preus

PREU ÚNIC 13€
+Despeses de gestió: 2€ taquilla i 2€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada.

Descomptes

ABONAMENT NITS TALIA+:
5€ dte. per entrada amb la compra de l'Abonament Nits Talia+

50 PRIMERES ENTRADES:
3€ dte. (Descompte no disponible el mateix dia de la funció).

Visibilitat reduïda:*  30% dte.
*En determinades butaques de llotges

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables al costat d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte les despeses de gestió per entrada, tant en la venda online com en taquilla. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte, si escau.
Olympia Metropolitana S.A ha sido beneficiario del Fondo Europeo de Desarrollo Regional cuyo objetivo es mejorar el uso y la calidad de las tecnologías de la información y de las comunicaciones y el acceso a las mismas y gracias al que ha desarrollado los proyectos de "Auditoría Técnica de Seguridad" y "Análisis de Vulnerabilidades.", para la mejora de competitividad y productividad de la empresa. A partir del 1 de diciembre de 2022. Para ello ha contado con el apoyo del programa Ciberseguridad de la Cámara de Comercio de Valencia. Una manera de hacer Europa
Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas
Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte
Ayudas
Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU
Ayudas Ayudas