Mi primera vez

Basat en My First Time de Ken Davenport

20 de juny
20 de juny

25% dte. per venda anticipada

Mi primera vez

Del 20 al 30 de juny de 2024
 COMPRAR ENTRADES
Basat en My First Time de Ken Davenport

Et recordes del lloc, el dia i la persona? Que serà d'ell, o d'ella? 

El fenomen teatral que ja va captivar a milers d'espectadors fa 15 anys arriba en la seva versió 2.0.

Basat en My First Time de Ken Davenport es va convertir des de la seva estrena en un dels majors èxits del Off-Broadway. Més d'1 milió de persones han gaudit d'aquest espectacle a tot el món.

4 actors, 40.000 històries, i una d'elles pot ser la teva. Escenes curtes, hilarants, un ritme frenètic on quatre actors ens fan reviure les primeres experiències sexuals escrites per gent del carrer, com tu i com jo. Experiències de tota mena: franques, surrealistes, delirants, veraces, incòmodes, tontorrones, entranyables, divertides, tímides, maldestres, sensuals, absurdes...

Mi Primera Vez està basada en els testimoniatges que milers de persones van fer en la pàgina web www.myfirsttime.com en la qual se'ls convidava a comptar la seua primera experiència sexual i va ser adaptada al teatre pel productor estatunidenc Ken Davenport.

  Idea original i dramatúrgia
  Ken Davenport
  Direcció
  Gabriel Olivares
  Intèrprets
  Rebeca Valls
  Àngel Fígols
  Paula Braguinsky
  Jorge Valle
  Durada
  80min.

  Preus

  Pati de butaques 18€
  Pis preferent (amfiteatre) i llotges 1r pis 14€
  Llotges 2n pis 10€
  +Despeses de gestió: 2€ taquilla i 2€ online

  Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada.

  Descomptes

  VENDA ANTICIPADA:
  25% dte. per venda anticipada en les funcions de dijous, comprant fins al 17 de juny.
  20% dte. per venda anticipada en les funcions de divendres a diumenge, comprant fins al 17 de juny.

  DESCOMPTES GENERALS:
  20% dte. Carnet Jove/Universitari, Carnet Jubilat/C. Popular, menors de 14 anys i presentant en taquilla una entrada del Teatre Olympia, comprant a partir del 18 de juny.
  50% dte.* Professionals del sector i xiquets de 0 a 4 anys.

  GRUPS:
  25% dte. a partir de 20 persones +1 invitació cada 20.

  VISIBILITAT REDUÏDA:
  30% dte. en determinades butaques de llotges.

  *Únicament en taquilla. 
  +info i reserves de grups en el 963 536 113.

  Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables al costat d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte les despeses de gestió per entrada, tant en la venda online com en taquilla. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte, si escau.
  Olympia Metropolitana S.A ha sido beneficiario del Fondo Europeo de Desarrollo Regional cuyo objetivo es mejorar el uso y la calidad de las tecnologías de la información y de las comunicaciones y el acceso a las mismas y gracias al que ha desarrollado los proyectos de "Auditoría Técnica de Seguridad" y "Análisis de Vulnerabilidades.", para la mejora de competitividad y productividad de la empresa. A partir del 1 de diciembre de 2022. Para ello ha contado con el apoyo del programa Ciberseguridad de la Cámara de Comercio de Valencia. Una manera de hacer Europa
  Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas
  Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte
  Ayudas
  Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU
  Ayudas Ayudas