Miss Tupper Sex

Les Nits del Talia

31 de març
31 de març

Miss Tupper Sex

31 de març de 2023
ESPECTACLE JA PASAT
Miss Tupper Sex
Les Nits del Talia

El riure és el millor lubrificant

Basat en el llibre homònim, on la mateixa autora, actriu i humorista Pilar Ordóñez parla sense objeccions de sexe. Posant al servei del públic tota la corba de la sexualitat femenina des de l'apetit sexual fins al fisting.

Utilitzant el fenomen tupper sex -reunió de dones per a parlar de sexe amb venda de joguets eròtics-, Pilar Ordóñez mostra, en aquest espectacle, alguns d'aqueixos joguets (i reparteix preservatius i lubrificants entre el públic). Creant un animat monòleg d'educació sexual amb visió de gènere, on la divulgació i l'humor van de la mà.

Una obra divertida i àgil, en una nova manera de parlar de sexe sense pudor. Imprescindible per als qui no s'atreveixen a preguntar o desitgen acostar-se al coneixement de la seua pròpia sexualitat d'una manera relaxada i divertida.

Durada
90min.

Preus

PREU ÚNIC 15€
+Despeses de gestió: 2€ taquilla i 2€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada.

Descomptes

ABONAMENT NITS TALIA+:
7€ dte. per entrada amb la compra de l'Abonament Nits Talia+

50 PRIMERES ENTRADES:
3€ dte. (Descompte no disponible el mateix dia de la funció).

Visibilitat reduïda:*  30% dte.
*En determinades butaques de llotges

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables al costat d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte les despeses de gestió per entrada, tant en la venda online com en taquilla. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte, si escau.
Olympia Metropolitana S.A ha sido beneficiario del Fondo Europeo de Desarrollo Regional cuyo objetivo es mejorar el uso y la calidad de las tecnologías de la información y de las comunicaciones y el acceso a las mismas y gracias al que ha desarrollado los proyectos de "Auditoría Técnica de Seguridad" y "Análisis de Vulnerabilidades.", para la mejora de competitividad y productividad de la empresa. A partir del 1 de diciembre de 2022. Para ello ha contado con el apoyo del programa Ciberseguridad de la Cámara de Comercio de Valencia. Una manera de hacer Europa
Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas
Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte
Ayudas
Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU
Ayudas Ayudas