Momi Giardina

Cualquier cosa te llamamos

14 de octubre
14 de octubre

Momi Giardina

Momi Giardina

14 de octubre de 2023
ESPECTACLE JA PASAT
Momi Giardina
Cualquier cosa te llamamos

Un espectacle unipersonal còmic que ens remet als fracassos que enfrontarem pel simple fet d'intentar l'èxit en la vida.

Siga per una entrevista de treball, un càsting, la presentació d'un projecte, o com ens l'expressa de manera gairebé autobiogràfica l'artista en escena, per presentar-nos a un càsting. Tots entenem a la perfecció el significat de la frase que li dona títol al xou, aconseguint la identificació dels espectadors amb aquesta sensació de frustració, portant-nos a riure'ns de nosaltres mateixos enfront de totes les situacions relacionades que sorgiran.

Momi ens embarca a comptar els seus propis fracassos, el seu anhels no complerts, i està decidida a aconseguir que no puguem parar de riure des del començament fins al final reflectint-nos a través dels seus personatges algun fet que segurament hem experimentat una o més vegades.

Des d'una mare malhumorada, als successos típics que succeeixen en una perruqueria, l'actriu recorre la nostra vida quotidiana i aconsegueix el riure assegurat mirant-nos al mirall Per què no? Dels nostres propis fracassos.

Preus

Pati 22€
Amfiteatre i llotges 1º pis 20
Llotges 2º pis 18
+Despeses de gestió: 2€ taquilla i 2€ online

En comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada.

Descomptes

VISIBILITAT REDUCIDA:
30% dto. en determinades butaques de llotges.


+info y reservas de grupos en el 963 536 113.

Estos descuentos no son acumulables ni aplicables junto a otras promociones. Los mismos se aplican sin tener en cuenta los gastos de gestión por entrada, tanto en la venta online como en taquilla. Los descuentos aplicados en la compra online deberán acreditarse a la entrada al recinto, en su caso.
Olympia Metropolitana S.A ha sido beneficiario del Fondo Europeo de Desarrollo Regional cuyo objetivo es mejorar el uso y la calidad de las tecnologías de la información y de las comunicaciones y el acceso a las mismas y gracias al que ha desarrollado los proyectos de "Auditoría Técnica de Seguridad" y "Análisis de Vulnerabilidades.", para la mejora de competitividad y productividad de la empresa. A partir del 1 de diciembre de 2022. Para ello ha contado con el apoyo del programa Ciberseguridad de la Cámara de Comercio de Valencia. Una manera de hacer Europa
Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas
Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte
Ayudas
Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU
Ayudas Ayudas