Montse Cortés

Panorama Flamenco

17 de gener

Montse Cortés

17 de gener de 2023
ESPECTACLE JA PASAT
Panorama Flamenco

La veu flamenc

Montse Cortés, coneguda com 'La perla de la Mina', és idolatrada pels seus companys de professió. Durant molt de temps ha estat la veu més sol·licitada cantant per al ball, peça clau dels espectacles d'Antonio Canales. Ha gravat dos discos en solitari. El seu últim treball, 'La rosa blanca', ha estat produït per Javier Limón. A més, Montse Cortés ha col·laborat en infinitat d'importants treballs d'altres figures del flamenc, entre aquests 'Cosetes bones' de Paco de Lucía.

La seua veu també es pot escoltar el disc de Juan Habichuela 'De la Zambra al Follet', en una meravellosa soleá per buleries, en el disc 'Sona Flamenc' de Miguel Poveda, interpretant una rumba, i en treball del Viejín ha deixat apreciar els seus matisos més camaroneros per soleá, tangos i fandangos en 'Alguna cosa a Dir'. A més, ha sigut corista d'importants figures com Manzanita, Tijeritas i El Califa.Montse Cortés
Eduardo Cortés

Preus

Pati, amfiteatre i llotges pis 20
+Despeses de gestió: 2€ taquilla i 2€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada.

Descomptes

ABONAMENT PANORAMA FLAMENC TALIA+:
5€ dte. per entrada amb la compra de l'Abonament Panorama Flamenc Talia+

Visibilitat reduïda:*  30% dte.
*En determinades butaques de llotges.

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables al costat d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte les despeses de gestió per entrada, tant en la venda online com en taquilla. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte, si escau.
Olympia Metropolitana S.A ha sido beneficiario del Fondo Europeo de Desarrollo Regional cuyo objetivo es mejorar el uso y la calidad de las tecnologías de la información y de las comunicaciones y el acceso a las mismas y gracias al que ha desarrollado los proyectos de "Auditoría Técnica de Seguridad" y "Análisis de Vulnerabilidades.", para la mejora de competitividad y productividad de la empresa. A partir del 1 de diciembre de 2022. Para ello ha contado con el apoyo del programa Ciberseguridad de la Cámara de Comercio de Valencia. Una manera de hacer Europa
Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas
Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte
Ayudas
Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU
Ayudas Ayudas