Navidades Mágicas

Jaime Copovi, David Díaz, G Alexander i Selu XL

26 de decembre

Navidades Mágicas

26 i 27 de desembre de 2022
ESPECTACLE JA PASAT
Navidades Mágicas
Jaime Copovi, David Díaz, G Alexander i Selu XL

El millor nadal màgic arriben al Teatre Talia

Com cada Nadal arriba al Teatre Talia la màgia fresca i innovadora de joves i divertits il·lusionistes, en aquesta ocasió de la mà de Jaime Copovi, David Díaz, G Alexander i Selu XL.

Navidades Mágicas és un espectacle que naix i finalitza cada nadal, ja que és creat i renovat totalment any rere any, sempre sota el nom de Navidades Mágicas i amb una tematització cada any. Sent especialment indicat per a públic familiar.

Aparicions, desaparicions, i grans efectes màgics de gran impacte caracteritzen any rere any un espectacle que des de fa 10 anys porta una marca d'identitat en finalitzar els espectacles que és, fer nevar en el teatre, símbol del nadal.

En la funció de les 17h actuen: Jaime Copovi, David Díaz, G Alexander i Selu XL.
En la de les 19.30h actuen: Jaime Copovi, David Díaz i Selu XL.
Mags
G. Alexander
Selu XL
David Diaz
Mags
Jaime Copovi
Durada
75min.

Preus

Preu únic 13€
+Despeses de gestió: 2€ taquilla i 2€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada.

Descomptes

DESCOMPTES GENERALS:
25% dte. Xiquets de 0 a 4 anys.

VISIBILITAT REDUÏDA:
30% dte. en determinades butaques de llotges.

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables al costat d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte les despeses de gestió per entrada, tant en la venda online com en taquilla. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte, si escau.
Altres propostes del Talia:
Olympia Metropolitana S.A ha sido beneficiario del Fondo Europeo de Desarrollo Regional cuyo objetivo es mejorar el uso y la calidad de las tecnologías de la información y de las comunicaciones y el acceso a las mismas y gracias al que ha desarrollado los proyectos de "Auditoría Técnica de Seguridad" y "Análisis de Vulnerabilidades.", para la mejora de competitividad y productividad de la empresa. A partir del 1 de diciembre de 2022. Para ello ha contado con el apoyo del programa Ciberseguridad de la Cámara de Comercio de Valencia. Una manera de hacer Europa
Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas