Navidades Mágicas

Pando el Mago, Selu XL y Jaime Copoví

26 de desembre
26 de desembre

Navidades Mágicas

del 26 de desembre al 04 de gener de 2024
ESPECTACLE JA PASAT
Navidades Mágicas
Pando el Mago, Selu XL y Jaime Copoví

El millor nadal màgic arriben al Teatre Talia

Com cada Nadal, enguany celebrem 11 anys de Navidades Mágicas , arriba al Teatre Talia la màgia fresca i innovadora de joves i divertits il·lusionistes, en aquesta ocasió de la mà de Jaime Copovi, David Díaz, G Alexander i Selu XL.

Una proposta ideal per a tota la família, amb un enfocament fresc i innovador que impressionarà a tots els espectadors. Hi haurà màgia visual i participativa, on els sentits es desperten i les emocions es disparen.

Direcció
G. Alexander
Mags
Selu XL
Pando el Mago
Jaime Copovi
Producció
Kito show
Art director

Preus

Preu únic 13€
+Despeses de gestió: 2€ taquilla i 2€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada.

Descomptes

DESCOMPTES GENERALS:
25% dte. Xiquets de 0 a 4 anys.

GRUPS:
1,5€ dte. de 20 a 100 persones, més 1 invitació cada 20.
3€ dte. a partir de 100 persones, més 1 invitació cada 20.

VISIBILITAT REDUÏDA:
30% dte. en determinades butaques de llotges.

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables al costat d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte les despeses de gestió per entrada, tant en la venda online com en taquilla. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte, si escau.
Olympia Metropolitana S.A ha sido beneficiario del Fondo Europeo de Desarrollo Regional cuyo objetivo es mejorar el uso y la calidad de las tecnologías de la información y de las comunicaciones y el acceso a las mismas y gracias al que ha desarrollado los proyectos de "Auditoría Técnica de Seguridad" y "Análisis de Vulnerabilidades.", para la mejora de competitividad y productividad de la empresa. A partir del 1 de diciembre de 2022. Para ello ha contado con el apoyo del programa Ciberseguridad de la Cámara de Comercio de Valencia. Una manera de hacer Europa
Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas
Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte
Ayudas
Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU
Ayudas Ayudas