Orgasmos, la comedia

No us la podeu perdre!

21 de gener

Orgasmos, la comedia

21 de gener de 2023
 COMPRAR ENTRADES
No us la podeu perdre!

5 anys d'èxit a Madrid i Barcelona

'Orgasmos, la comedia' és una comèdia d'èxit que ha atret a més de 250.000 espectadors i programades durant més de 5 anys d'èxit a Madrid i Barcelona, en el Teatre Gran Via i Club Capitol, respectivament. Enguany han començat la gira per Espanya, No us la podeu perdre!

'Orgasmos, la comedia' és una comèdia que tracta les diferències entre homes i dones i la convivència en parella. Es remunta des d'Adán i Eva fins a l'actualitat. Una bona manera de veure que encara que hi haja una guerra de sexes, aquests sempre acaben per ser el millor complement l'u per l'altre. En resum, un autèntic manual d'autoajuda per a enfrontar-se als reptes de viure en parella, que no són pocs.

Autor
Dan Israely
Dirección
Oscar Contreras
Intèrprets
Sam Sánchez
Joan Pico
Durada
80min.

Preus

Preu únic 15€
+Despeses de gestió: 2€ taquilla i 2€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada.

Descomptes

Visibilitat reduïda:*  30% dte.
*En determinades butaques de llotges

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables al costat d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte les despeses de gestió per entrada, tant en la venda online com en taquilla. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte, si escau.