Pablo Meixe. Meixeverso

Un show de Pablo Meixe

01 de novembre
01 de novembre

Pablo Meixe. Meixeverso

01 de novembre de 2024
 COMPRAR ENTRADES
Pablo Meixe. Meixeverso
Un show de Pablo Meixe

Pablo Meixe s'ha adonat que de llarg a llarg dels diferents plans de la realitat es poden trobar personatges curiosos que posen a prova el teixit de la gràcia i l'acudit. Les adolescents ja no escolten K-Pop i els cunyats han deixat de donar consells sobre cotxes de segona mà, indicant que el món està a punt de col·lapsar. Un jove haurà d'utilitzar totes les seues versions per a salvar el multivers: Pablo (Meixe) ens convida a un viatge ple d'humor en el qual parlarà de les seues vivències, explicarà les seues desventures i coneixerem perquè m*rda encara no ho van tirar del teatre.

Meixeverso és un xou d'humor. Una gala de premis. Una sala de cinema. Però sobretot una oportunitat per a connectar amb un dels creadors de contingut més capdavanters del moment. I en persona és més alt, per això hauries d'anar també.

No recomanat per a menors de 12 anys
Durada
85min.

Preus

Preu únic 16€
+Despeses de gestió: 2€ taquilla i 2€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada.

Descomptes

Visibilitat reduïda:*  30% dte.
*En determinades butaques de llotges

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables al costat d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte les despeses de gestió per entrada, tant en la venda online com en taquilla. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte, si escau.
Olympia Metropolitana S.A ha sido beneficiario del Fondo Europeo de Desarrollo Regional cuyo objetivo es mejorar el uso y la calidad de las tecnologías de la información y de las comunicaciones y el acceso a las mismas y gracias al que ha desarrollado los proyectos de "Auditoría Técnica de Seguridad" y "Análisis de Vulnerabilidades.", para la mejora de competitividad y productividad de la empresa. A partir del 1 de diciembre de 2022. Para ello ha contado con el apoyo del programa Ciberseguridad de la Cámara de Comercio de Valencia. Una manera de hacer Europa
Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas
Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte
Ayudas
Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU
Ayudas Ayudas