Patricia Sornosa y Patricia Espejo

Les Nits del Talia

18 de maig
18 de maig

Patricia Sornosa y Patricia Espejo

18 de maig de 2024
ESPECTACLE JA PASAT
Patricia Sornosa y Patricia Espejo
Les Nits del Talia

Las putas amas (de casa)

Patricia Sornosa i Patrícia Espill, dues còmiques reconegudes a nivell nacional amb diferents aparicions en Comedy Central, El Club de la Comedy i Buenafuente (batega Motiv) entre altres, arriben als monòlegs de les Nits del Talia per a mostrar-te el seu punt de vista més còmic en un xou de monòlegs que et fa sobrevolar a mil per hora les veritats més incomodes.

Sens dubte un espectacle imprescindible on transitar les emocions i les pors pels quals mai podries caminar si no és de mà del riure. Dues còmiques que et faran creure en el fictici més que en la realitat.


Preus

Preu únic 16€
+Despeses de gestió: 2€ taquilla i 2€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada.

Descomptes

ABONAMENT NITS TALIA+:
8€ dte. per entrada amb la compra de l'Abonament Nits Talia+

50 PRIMERES ENTRADES:
3€ dte. (Descompte no disponible el mateix dia de la funció).

Visibilitat reduïda:*  30% dte.
*En determinades butaques de llotges

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables al costat d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte les despeses de gestió per entrada, tant en la venda online com en taquilla. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte, si escau.
Olympia Metropolitana S.A ha sido beneficiario del Fondo Europeo de Desarrollo Regional cuyo objetivo es mejorar el uso y la calidad de las tecnologías de la información y de las comunicaciones y el acceso a las mismas y gracias al que ha desarrollado los proyectos de "Auditoría Técnica de Seguridad" y "Análisis de Vulnerabilidades.", para la mejora de competitividad y productividad de la empresa. A partir del 1 de diciembre de 2022. Para ello ha contado con el apoyo del programa Ciberseguridad de la Cámara de Comercio de Valencia. Una manera de hacer Europa
Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas
Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte
Ayudas
Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU
Ayudas Ayudas