Paula Rodríguez

Premi Desplante Femení 2021 a Millor Bailaora

12 de juliol
12 de juliol

Paula Rodríguez

12 de juliol de 2022
ESPECTACLE JA PASAT
Paula Rodríguez
Premi Desplante Femení 2021 a Millor Bailaora

Un espectacle íntim, on el ball amb el mantó és el protagonista

La jove bailaora Paula Rodríguez, Premi Desplante Femení a Millor Bailaora en l' últim Festival Internacional del Cante de las Minas, ens oferix aquest espectacle íntim, acompanyada al cante por José del Calli y a la percusisipor Luky Losada, on el ball amb el mantó és el protagonista.


Si el bategar del cor es fundamental per a viure, el mantó dona vida y força al meu ball. El mantó és el meu eix, em proteix, em cubreix i m'expandeix . A vegades lleial i mans, altres rebeld i poc inclinat. A través dels pals més tradicionals del flamenc com el taranto o les cantiñas, el mantó es convertix en el leitmotiv del espectacle.

Paula Rodríguez


Paula Rodríguez Lázaro va nàixer a Santander i amb 4 anys va començar a ballar al Centre Autorizat de Dansa Armengou, on va desenvolupar el seus estudis de dansa clàssica, contemporànea y de flamenc. En 2005 es va traslladar a Madrid per a completar els seus estudis al Centre de Dansa Espanyola i Flamenc Amor de Dios, amb mestres com La Truco, Alfonso Losa, Pepa Molina i la professora Merche Esmeralda. A la actualidat és bailaora regular del tablao Cardamomo, compartint taules amb Juan Andrés Maya, Antonio Canales, José Maya El Farru o El Yiyo. Esta activitat la compagina amb la posada en escena de distints espectacles en els que dirige la seua pròpia companyia.

Guitarra
Iván Losada
Cante
José Del Calli
Percussió
Luky Losada
Durada
70min.

Preus

Pati, amfiteatre i llotges pis 18€
+Despeses de gestió: 2€ taquilla i 2€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada.

Descomptes

ABONAMENT PANORAMA FLAMENC TALIA+:
8€ dte. per entrada amb la compra de l'Abonament Panorama Flamenc Talia+

Visibilitat reduïda:*  30% dte.
*En determinades butaques de llotges.

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables al costat d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte les despeses de gestió per entrada, tant en la venda online com en taquilla. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte, si escau.
Olympia Metropolitana S.A ha sido beneficiario del Fondo Europeo de Desarrollo Regional cuyo objetivo es mejorar el uso y la calidad de las tecnologías de la información y de las comunicaciones y el acceso a las mismas y gracias al que ha desarrollado los proyectos de "Auditoría Técnica de Seguridad" y "Análisis de Vulnerabilidades.", para la mejora de competitividad y productividad de la empresa. A partir del 1 de diciembre de 2022. Para ello ha contado con el apoyo del programa Ciberseguridad de la Cámara de Comercio de Valencia. Una manera de hacer Europa
Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas
Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte
Ayudas
Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU
Ayudas Ayudas