Pedro Ángel Roca. Arde Murcia

Un espectacle d'Estand-up Comedy

31 de maig
31 de maig

Pedro Ángel Roca. Arde Murcia

31 de maig de 2024
ESPECTACLE JA PASAT
Un espectacle d'Estand-up Comedy

Múrcia existeix, i és el millor lloc per a passar-ho bé i gaudir amb la teua gent

Què podem veure en el nou espectacle de Pedro Ángel Roca?

Arde Murcia és el projecte més personal de Pedro Ángel. Amant de la comèdia, de la seua terra i amb moltes ganes que tot el país es lleve la bena dels ulls.

Trobem un xou on el públic participa des que entra al teatre, oferint-nos una experiència còmica total, vivint el xou des de dins.

A més del clàssic monòleg en el qual el còmic ens porta de la mà per un frenètic viatge de riallades, també podem veure les seues misèries projectades en pantalla, eixos moments de camerino previs al xou, la seua ansietat i motivacions.

Una vegada en escena veurem a un Pedro Ángel entregat, desbordant passió i intentant que el xou siga una festa única. Improvisació, blocs d'actualitat, vida personal de l'artista, jocs i altres sorpreses.

Arde Murcia et farà pensar: "fotre, perquè m'agradaria ser murcià, o almenys conéixer a les seues fascinants persones".

Sobre Pedro Ángel

Pedro Ángel va nàixer a Torre-Pacheco, Múrcia (1983). Establit a Madrid, compta amb més de 15 anys de polifacètica carrera.

Ha protagonitzat diverses sèries de televisió, com "Vota Juan" amb Javier Cámara o "Deudas" amb Carmen Maura i Antonio Resines entre altres. També ha participat en altres sèries com "Cuéntame", "Las Chicas del Cable" o "Aida".

Com a creador de contingut també ha escrit diversos textos, com el llargmetratge "Mirada Country", obres de teatre o multitud de curts que podem trobar en les seues diferents xarxes socials.

Preus

VENDA ANTICIPADA (fins al 31 de maig a les 18h)
Preu únic 12
+Despeses de gestió: 2€ taquilla i 2€ online

TARIFA GENERAL
Preu únic 16
+Despeses de gestió: 2€ taquilla i 2€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada.

Descomptes

Visibilitat reduïda:*  30% dte.
*En determinades butaques de llotges

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables al costat d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte les despeses de gestió per entrada, tant en la venda online com en taquilla. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte, si escau.
Olympia Metropolitana S.A ha sido beneficiario del Fondo Europeo de Desarrollo Regional cuyo objetivo es mejorar el uso y la calidad de las tecnologías de la información y de las comunicaciones y el acceso a las mismas y gracias al que ha desarrollado los proyectos de "Auditoría Técnica de Seguridad" y "Análisis de Vulnerabilidades.", para la mejora de competitividad y productividad de la empresa. A partir del 1 de diciembre de 2022. Para ello ha contado con el apoyo del programa Ciberseguridad de la Cámara de Comercio de Valencia. Una manera de hacer Europa
Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas
Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte
Ayudas
Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU
Ayudas Ayudas