Permitido equivocarse en vivo

Amb Paula Arcila y Ana María Simón

17 de desembre
17 de desembre

Permitido equivocarse en vivo

17 de desembre de 2022
ESPECTACLE JA PASAT
Permitido equivocarse en vivo
Amb Paula Arcila y Ana María Simón

Paula Arcila (més colombiana que la arepa) i Ana María Simón (més veneçolana que la arepa) es troben cada dimecres durant quasi una hora, per a conversar sobre el que veuen, la qual cosa viuen, la qual cosa han viscut i el que volen viure. Una trobada sense majors expectatives en el qual es reuneixen per a recordar anècdotes, donar el seu punt de vista sobre infinites situacions de la vida i veure de quina manera la tragèdia més gran es pot convertir, amb el temps i les ferides curades, en una gran celebració.

Una trobada setmanal entre dues dones de dos països germans que s'ha tornat una junta quasi fraternal, justament per no ser als seus països d'origen i tindre tantes coses en comú de les que poden parlar ara des de la península ibèrica.

Permitido Equivocarse és un programa publicat en (quasi) totes les plataformes que es puga publicar: Instagram, Facebook, Youtube, Spotify i Ivoox i que ara arriba als teatres.

Si les volen trobar, les trobaran.

Recomanat +16 anys.

Durada
75min.

Preus

Preu únic 18€
+Despeses de gestió: 2€ taquilla i 2€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada.

Descomptes

Visibilitat reduïda:*  30% dte.
*En determinades butaques de llotges

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables al costat d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte les despeses de gestió per entrada, tant en la venda online com en taquilla. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte, si escau.
Olympia Metropolitana S.A ha sido beneficiario del Fondo Europeo de Desarrollo Regional cuyo objetivo es mejorar el uso y la calidad de las tecnologías de la información y de las comunicaciones y el acceso a las mismas y gracias al que ha desarrollado los proyectos de "Auditoría Técnica de Seguridad" y "Análisis de Vulnerabilidades.", para la mejora de competitividad y productividad de la empresa. A partir del 1 de diciembre de 2022. Para ello ha contado con el apoyo del programa Ciberseguridad de la Cámara de Comercio de Valencia. Una manera de hacer Europa
Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas
Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte
Ayudas
Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU
Ayudas Ayudas