Playtime

Nacho Diago

20 d'abril
20 d'abril

Playtime

del 20 d'abril al 25 d'abril de 2022
ESPECTACLE JA PASAT
Nacho Diago

Ha arribat l'hora de jugar

Després de captivar al públic amb el seu espectacle 'El misteriós cas de Houdini i l'habitació tancada', Nacho Diago torna al Teatre Talia de València amb 'Playtime', el seu últim espectacle.

Un espectacle pensat per a tota la família on la cerca parteix del teatre d'objecte, el clown, el teatre físic i visual, la música, l'humor i com conflueixen tots ells en l'il·lusionisme, entés com un poema visual, surrealista, lúdic i sorprenent. Ah! i sense dir ni una paraula...

Nacho Diago (Premi Nacional de Màgia 2005) pot transformar un objecte quotidià en una cosa màgica i inesperat. La màgia i l'humor són els seus dos pilars bàsics per a transportar al públic a llocs on la imaginació i el joc es converteixen en part d'ells mateixos.


Idea original i direcció
Nacho Diago
Intèrpret
Nacho Diago

Preus

Preu únic 12€
+Despeses de gestió: 2€ taquilla i 2€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada.

Descomptes

DESCOMPTES GENERALS:
20% dte. Pack Familiar comprant 4 entrades (no és necessari que existisca relació de parentiu).
50% dte. Xiquets de 0 a 4 anys.

VISIBILITAT REDUÏDA:
30% dte. en determinades butaques de llotges.

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables al costat d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte les despeses de gestió per entrada, tant en la venda online com en taquilla. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte, si escau.
Olympia Metropolitana S.A ha sido beneficiario del Fondo Europeo de Desarrollo Regional cuyo objetivo es mejorar el uso y la calidad de las tecnologías de la información y de las comunicaciones y el acceso a las mismas y gracias al que ha desarrollado los proyectos de "Auditoría Técnica de Seguridad" y "Análisis de Vulnerabilidades.", para la mejora de competitividad y productividad de la empresa. A partir del 1 de diciembre de 2022. Para ello ha contado con el apoyo del programa Ciberseguridad de la Cámara de Comercio de Valencia. Una manera de hacer Europa
Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas
Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte
Ayudas
Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU
Ayudas Ayudas