Que 20 años no es nada

Espectacle musical de tango

13 de març
13 de març

Que 20 años no es nada

13 de març de 2023
ESPECTACLE JA PASAT
Que 20 años no es nada
Espectacle musical de tango

'Que 20 años no es nada'... resa el tango com un ressò. I es defineix sense temps, i traspassa la frontera que fora bressol dels seus compositors. Tal vegada com un consol, tal vegada com un lament.

Després de la seua reeixida estrena en el Teatro Olympia de València, arriba a l'emblemàtic escenari del Teatre Talia, l'espectacle musical de tango 'Que 20 años no es nada', de la mà d'un gran elenc d'artistes argentins, destacats en l'escena del tango internacional.

L'espectacle 'Que 20 años no es nada', ens convida a un recorregut per aquells tangos, valsos i milongas de tots els temps i que formen part del repertori popular i han transcendit les fronteres del Río de la Plata, bressol d'aquest gènere ja universal.

La riquesa d'aquest gènere i l'emoció que provoca, es posaran en relleu a través de totes les arts de les quals presumeix el tango: la riquesa de la seua poesia, la cançó, la música i les seues exquisides composicions, i l'embruixament de la dansa. I en el marc d'una gran posada en escena, on els artistes actuaran immersos en diferents escenes musicals amb efectes lumínicovisuales.

El públic vibrarà i s'emocionarà des de les seues butaques amb tangos que van des de la Guàrdia Vella fins a la revolució de Astor Piazzolla.

Per a això reunirà tres grans músics: Mariano Siccardi (Mar del Plata), en la direcció musical i el piano, Luis Caruana (Buenos Aires) al mític bandoneón i el violinista Emiliano Pérez (l'Uruguai), que faran honor des de l'ofici i el talent, a la riquesa d'aquesta música que embruixa i emociona.

En la dansa, interactuaran en cada escena musical, dues grans parelles de ballarins de tango. Són Débora Godoy i Carlos Guevara (coreògrafs - Buenos Aires) i Ginette Montenegro i Fabricio Moroni (Mar del Plata - Buenos Aires). Artistes que recorren amb l'art del tango ballat, en grans escenaris d'Espanya i Europa, i conversaran amb les seues coreografies la música rioplatense.

Analía Bueti, cantant i creadora artística de l'espectacle arriba amb aquesta nova producció que com els seus anteriors, 'La Noche que me quieras', 'Universo Piazzolla', 'Este tango habla por mí', y 'Tango en tiempo de mujer'; no defraudarà a aquest públic fidel i seguidor de València que l'acompanya en aquest camí de 20 anys... 20 anys que ho són tot i en la seua febril mirada, no són res.

Preus

Pati, amfiteatre i llotges 1º pis 18€
Llotges 2º pis 15€
+Despeses de gestió: 2€ taquilla i 2€ online

En comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada.

Olympia Metropolitana S.A ha sido beneficiario del Fondo Europeo de Desarrollo Regional cuyo objetivo es mejorar el uso y la calidad de las tecnologías de la información y de las comunicaciones y el acceso a las mismas y gracias al que ha desarrollado los proyectos de "Auditoría Técnica de Seguridad" y "Análisis de Vulnerabilidades.", para la mejora de competitividad y productividad de la empresa. A partir del 1 de diciembre de 2022. Para ello ha contado con el apoyo del programa Ciberseguridad de la Cámara de Comercio de Valencia. Una manera de hacer Europa
Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas
Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte
Ayudas
Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU
Ayudas Ayudas