Què farem

Espectacle d'improvisació

01 de desembre
01 de desembre

Què farem

01 de desembre de 2023
ESPECTACLE JA PASAT
Espectacle d'improvisació

Espectacle en castellà

Tothom en néixer sap plorar: cal aprendre a riure.

En Què farem? els riures són les veritables protagonistes dels espectacles i l'essència de les històries; que neixen i moren, úniques, en cada funció. Un huracà d'enginy que ajude a pal·liar, encara que siga durant un instant, la sensació de desemparament que assota la realitat.

Què farem? és una companyia valenciana alternativa d'improvisacions teatrals. Amb alguns anys d'existència i diverses actuacions a la seua esquena, aquest projecte es compon actualment de tres actors i dues actrius. Va sorgir promogut per la necessitat de fer riure. Sí: el riure.

El projecte té com a base la constant interacció amb el públic, de manera que aquest és el principal conductor del fil de l'espectacle. Les històries de Què farem? es creen durant cada funció i són producte del moment i de la creativitat de l'audiència. Estan esguitades d'ironia i sarcasme, humor absurd i humor crític amb la situació actual. Cada espectacle gira al voltant d'un tema i es compon de diversos jocs d'improvisació. En cadascun d'ells es crea una història diferent, el nucli de la qual radica en les frases o comentaris que han escrit prèviament els espectadors i les espectadores.

Preus

PREU ÚNIC 13€
+Despeses de gestió: 2€ taquilla i 2€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada.

Descomptes

ABONAMENT NITS TALIA+:
5€ dte. per entrada amb la compra de l'Abonament Nits Talia+

50 PRIMERES ENTRADES:
3€ dte. (Descompte no disponible el mateix dia de la funció).

Visibilitat reduïda:*  30% dte.
*En determinades butaques de llotges

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables al costat d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte les despeses de gestió per entrada, tant en la venda online com en taquilla. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte, si escau.
Olympia Metropolitana S.A ha sido beneficiario del Fondo Europeo de Desarrollo Regional cuyo objetivo es mejorar el uso y la calidad de las tecnologías de la información y de las comunicaciones y el acceso a las mismas y gracias al que ha desarrollado los proyectos de "Auditoría Técnica de Seguridad" y "Análisis de Vulnerabilidades.", para la mejora de competitividad y productividad de la empresa. A partir del 1 de diciembre de 2022. Para ello ha contado con el apoyo del programa Ciberseguridad de la Cámara de Comercio de Valencia. Una manera de hacer Europa
Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas
Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte
Ayudas
Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU
Ayudas Ayudas