Rancapino Chico

Panorama Flamenco

25 d'abril

Rancapino Chico

25 d'abril de 2023
ESPECTACLE JA PASAT
Panorama Flamenco

Recital de cante, acompanyat per la guitarra d'Antonio Higuero

Alonso Núñez Fernández (Rancapino Chico), és fill del gran cantaor Alonso Núñez Núñez 'Rancapino'. Segons paraules del seu pare: 'el xiquet taral·larejava les cançons abans de començar a parlar...'

Va començar des de molt jove, amb el seu pare com a espill on mirar-se i font d'inspiració. Gràcies a ell va mantindre contacte amb figures del flamenc com Manolo Caracol, Antonio Mairena, Juan Talega, Antonio el de la Calza, La Perla de Cádiz, Aurelio Sellé, Chato de la Isla, Paco Toronjo Camarón, Juanito Valderrama, entre altres.

En 2016, per la seua gran trajectòria, i malgrat la seua joventut, va ser guardonat en la IX Edició dels Premis de Cultura Gitana - Joves Creadors. En 2019 va llançar el seu primer treball discogràfic, 'Por mi amor al arte', gravat d'una manera especial en una finca en Mairena del Alcor. Aquest disc es va gravar en directe acompanyat de figures de l'art com a Curro Romero, Pansequito, Juan Villar, Chiquetete, Pedro Bacán, Aurora Vargas, María Vargas, Manuela Carrasco, Cristina Hoyo, Vicente Soto Sordera, José el de la Tomasa, Nano de Jerez, Cancanilla de Málaga i molts més, i amb el va obtindre grans crítiques. Aqueix mateix any, va ser guardonat pel Nou Compàs del Cante al costat de la gran balladora Manuela Carrasco.

Actualment, el cantaor chiclanero canta acompanyat del seu fidel escuder Antonio Higuero i és considerat com una gran figura consagrada dins del flamenc pur, hereu dels cantes de Cadiz i defensor dels cantes tradicionals.


Preus

Pati, amfiteatre i llotges 1º pis 23
Llotges 2º pis 18
+Despeses de gestió: 2€ taquilla i 2€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada.

Descomptes

ABONAMENT PANORAMA FLAMENC TALIA+:
10€ dte. per entrada amb la compra de l'Abonament Panorama Flamenc Talia+

Visibilitat reduïda:*  30% dte.
*En determinades butaques de llotges.

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables al costat d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte les despeses de gestió per entrada, tant en la venda online com en taquilla. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte, si escau.
Olympia Metropolitana S.A ha sido beneficiario del Fondo Europeo de Desarrollo Regional cuyo objetivo es mejorar el uso y la calidad de las tecnologías de la información y de las comunicaciones y el acceso a las mismas y gracias al que ha desarrollado los proyectos de "Auditoría Técnica de Seguridad" y "Análisis de Vulnerabilidades.", para la mejora de competitividad y productividad de la empresa. A partir del 1 de diciembre de 2022. Para ello ha contado con el apoyo del programa Ciberseguridad de la Cámara de Comercio de Valencia. Una manera de hacer Europa
Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas
Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte
Ayudas
Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU
Ayudas Ayudas