Sara Sánchez

Panorama Flamenco

23 de maig

Sara Sánchez

23 de maig de 2023
 COMPRAR ENTRADES
Sara Sánchez
Panorama Flamenco

Sara Sánchez, una jove bailaora amb gran projecció en el món del flamenc

Sara Sánchez és una balladora de tan sols 18 anys. Des dels 9 anys Sara balla de manera professional formant-se amb grans professionals del ball flamenc. És graduada en la carrera de dansa en el Conservatori Professional de Dansa Reina Sofia de Granada. Al seu torn, ha participat en nombrosos festivals flamencs, com en la Biennal de Màlaga, La caña flamenca o el Festival de Jerez. Ha ballat com a artista convidada d'Alejandro Sanz en el Wanda Metropolità de Madrid.

Malgrat la seua curta edat Sara destaca per la seua gran projecció, ja que ha participat en nombrosos projectes amb Diego Guerrero, Luis de Perikin, Andrés Barrios, Israel Fernández... i espectacles varis com els Premis MTV a Nova York o Homenatge a Rocío Jurado en en Cartuja Center (Sevilla) entre altres.

Gràcies a la seua versatilitat Sara ha participat en nombrosos espectacles flamencs juntament amb grans artistes de la talla de Kiki Morente, Diego Carrasco, Rosa López, Marta Sánchez, María Toledo, i ha col·laborat en flamenc Jams compartint escenari amb grans professionals com Pakete, Rafita de Madrid, Kerem, Antonio Sánchez.

Actualment forma part de la meravellosa i versàtil banda 'Patax' com a balladora.

Preus

Pati, amfiteatre i llotges pis 20
+Despeses de gestió: 2€ taquilla i 2€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada.

Descomptes

ABONAMENT PANORAMA FLAMENC TALIA+:
7€ dte. per entrada amb la compra de l'Abonament Panorama Flamenc Talia+

Visibilitat reduïda:*  30% dte.
*En determinades butaques de llotges.

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables al costat d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte les despeses de gestió per entrada, tant en la venda online com en taquilla. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte, si escau.
Olympia Metropolitana S.A ha sido beneficiario del Fondo Europeo de Desarrollo Regional cuyo objetivo es mejorar el uso y la calidad de las tecnologías de la información y de las comunicaciones y el acceso a las mismas y gracias al que ha desarrollado los proyectos de "Auditoría Técnica de Seguridad" y "Análisis de Vulnerabilidades.", para la mejora de competitividad y productividad de la empresa. A partir del 1 de diciembre de 2022. Para ello ha contado con el apoyo del programa Ciberseguridad de la Cámara de Comercio de Valencia. Una manera de hacer Europa
Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas