Silvia Congost

Entendre l'amor, per a viure millor

23 de gener
23 de gener

Silvia Congost

23 de gener de 2022
ESPECTACLE JA PASAT
Silvia Congost
Entendre l'amor, per a viure millor

Viu una experiència reveladora amb Silvia Congost, sens dubte, la major experta i referent en relacions de parella del nostre país. Psicòloga, escriptora, conferenciant i apassionada per aconseguir que l'amor no ens faça patir, torna per fi als escenaris per ajudar-nos a descobrir com fer que aquestes siguen més reeixides i a apostar així per un vida plena i feliç de veritat.


Després de més de 15 mesos realitzant sol esdeveniments en línia, tenia unes ganes immenses de retrobar-me amb vosaltres, amb el meu benvolgut públic. No sabeu quant us he trobat a faltar! Encara que estem diàriament connectats a través de les xarxes socials, el tindre-us davant, transmetent-me la vostra energia i calor, té un valor incalculable per a mi.

Us he preparat una nova experiència d'allò més reveladora amb la qual vull ajudar-vos a comprendre el que sovint ens succeeix en les relacions de parella, a descobrir com fer que aquestes siguen més reeixides i a apostar així per una vida plena i feliç de veritat.

Us abelleix gaudir del directe, reflexionat i aprenent sobre l'amor, el tema per excel·lència que més emocions mou en el món?

I és que...Quin llevant la mà qui no conega a algú que haja "patit per amor" Aprofiteu aquesta oportunitat única i transformadora per a dir adéu al sofriment en les relacions i dir SÍ a un amor sa i conscient.

Us assegure que és la meua conferència més potent de totes les que he fet fins al moment, No us deixarà indiferents!

Silvia Congost
Durada
90min.

Preus

PREU ÚNIC 35€
+Despeses de gestió: 2€ taquilla i 2€ online

En comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada.

Descomptes

VISIBILITAT REDUÏDA:
30% dte. visibilitat reduïda.

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables al costat d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte les despeses de gestió per entrada, tant en la venda online com en taquilla. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte, si escau.
Altres propostes del Talia:
Olympia Metropolitana S.A ha sido beneficiario del Fondo Europeo de Desarrollo Regional cuyo objetivo es mejorar el uso y la calidad de las tecnologías de la información y de las comunicaciones y el acceso a las mismas y gracias al que ha desarrollado los proyectos de "Auditoría Técnica de Seguridad" y "Análisis de Vulnerabilidades.", para la mejora de competitividad y productividad de la empresa. A partir del 1 de diciembre de 2022. Para ello ha contado con el apoyo del programa Ciberseguridad de la Cámara de Comercio de Valencia. Una manera de hacer Europa
Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas
Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte
Ayudas
Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU
Ayudas Ayudas