Terrores nocturnos

The show

22 de novembre
22 de novembre

Terrores nocturnos

22 de novembre de 2024
 COMPRAR ENTRADES
Terrores nocturnos
The show

Per Emma Estrena y Silvia Ortiz

Emma i Silvia són dues periodistes especialitzades en el món del misteri que, amb el seu podcast Terrores Nocturnos, han aconseguit enganxar als Millenial i a la generació Z a les històries més paranormals i als crims més truculents.

Un xou de misteri, molt inspirat en el podcast narratiu que és Terrores Nocturnos, però que serà apte per als oients més veterans i per a nova audiència. Les presentadores contaran una història de terror immersiva, plena de música, efectes de so i jocs psicològics en la qual el públic haurà d'interactuar. L'objectiu: Que tothom passe por!


Durada
75min.

Preus

Preu únic 16€
+Despeses de gestió: 2€ taquilla i 2€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada.

Descomptes

Visibilitat reduïda:*  30% dte.
*En determinades butaques de llotges

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables al costat d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte les despeses de gestió per entrada, tant en la venda online com en taquilla. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte, si escau.
Olympia Metropolitana S.A ha sido beneficiario del Fondo Europeo de Desarrollo Regional cuyo objetivo es mejorar el uso y la calidad de las tecnologías de la información y de las comunicaciones y el acceso a las mismas y gracias al que ha desarrollado los proyectos de "Auditoría Técnica de Seguridad" y "Análisis de Vulnerabilidades.", para la mejora de competitividad y productividad de la empresa. A partir del 1 de diciembre de 2022. Para ello ha contado con el apoyo del programa Ciberseguridad de la Cámara de Comercio de Valencia. Una manera de hacer Europa
Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas
Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte
Ayudas
Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU
Ayudas Ayudas