The Show Moscón

Un planazo per gaudir amb els més xicotets

02 de gener
02 de gener

The Show Moscón

The Show Moscón

2 i 3 de gener de 2023
ESPECTACLE JA PASAT
Un planazo per gaudir amb els més xicotets

Després de quasi 15 anys produint espectacles amb titelles, Galitoon presenta la seua nova obra com a homenatge a les diferents escoles i tècniques de manipulació, apreses al llarg d'aquests anys i utilitzades en els seus diferents treballs de teatre i televisió, així com, a través de la inspiració del treball d'altres companyies de teatre i circ.

'The Show Moscón' és un circ de titelles ambulant de "varietés", presentat per un moscón gros i grassó. Un meravellós circ, representat per un armari que obri les seues portes per a mostrar els diferents números que s'hallen en el seu interior.

Els més xicotets de la casa podran gaudir de vertaderes dives de la cançó, absurds números musicals, esborronadors mags i mentalistes, increïbles bebés equilibristes , meravellosos números de dansa i un sense fi d'humor...

Guió i direcció
Chisco Casteleiro
Intèrprets
Chisco Casteleiro
Jona García

Preus

Preu únic 13€
+Despeses de gestió: 2€ taquilla i 2€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada.

Descomptes

DESCOMPTES GENERALS:
25% dte. Pack Familiar comprant 4 entrades (no és necessari que existisca relació de parentiu).
50% dte. Xiquets de 0 a 4 anys.

VISIBILITAT REDUÏDA:
30% dte. en determinades butaques de llotges.

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables al costat d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte les despeses de gestió per entrada, tant en la venda online com en taquilla. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte, si escau.
Olympia Metropolitana S.A ha sido beneficiario del Fondo Europeo de Desarrollo Regional cuyo objetivo es mejorar el uso y la calidad de las tecnologías de la información y de las comunicaciones y el acceso a las mismas y gracias al que ha desarrollado los proyectos de "Auditoría Técnica de Seguridad" y "Análisis de Vulnerabilidades.", para la mejora de competitividad y productividad de la empresa. A partir del 1 de diciembre de 2022. Para ello ha contado con el apoyo del programa Ciberseguridad de la Cámara de Comercio de Valencia. Una manera de hacer Europa
Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas
Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte
Ayudas
Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU
Ayudas Ayudas