Toda una vida. Antonio Machín

Johnny Vergara reviu a Antonio Machín

15 de febrer
15 de febrer

Toda una vida. Antonio Machín

15 de febrer de 2022
ESPECTACLE JA PASAT
Toda una vida. Antonio Machín
Johnny Vergara reviu a Antonio Machín

Un recorregut per les seues cançons i per la seua vida

'Toda una vida' és un projecte escènic sobre un dels més grans artistes del segle passat: Antonio Machín. 42 anys després de la defunció, el geni cubà continua descansant a Sevilla, encara que la seua memòria persisteix en els nostres ulls i en les nostres oïdes i ho continuarà estant per molts anys.

'Angelitos negros', 'El manisero', 'Dos gardenias'...  les seues cançons ressonen encara en els racons de les nostres llars fent-nos reviure un rostre de quasi permanent somriure, educat en una família de pare gallec i mare cubana, al qual ara volem rendir un més que merescut tribut per tota Espanya.

L'encarregat de donar vida a Machín és Johnny Vergara, un cubà que naix i viu per a la música, i que, després d'una dilatada trajectòria al seu país, va vindre a Espanya 'Buscando la felicidad', títol del seu primer disc.

Al piano, acompanyant a Johnny Vergara, trobem a Yoanny Fonseca, un consagrat músic Cubà de Camaguey nacionalitzat Español des de l'any 2003.

Veu
Johnny Vergara
Piano
Yoanny Fonseca
Veu en off
Alberto Closas jr.

Preus

Pati, amfiteatre i llotges 1º pis 15€
Llotges 1º pis 13€
+Despeses de gestió: 2€ taquilla i 2€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada.

Descomptes

Visibilitat reduïda:*  30% dte.
*En determinades butaques de llotges.

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables al costat d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte les despeses de gestió per entrada, tant en la venda online com en taquilla. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte, si escau.
Olympia Metropolitana S.A ha sido beneficiario del Fondo Europeo de Desarrollo Regional cuyo objetivo es mejorar el uso y la calidad de las tecnologías de la información y de las comunicaciones y el acceso a las mismas y gracias al que ha desarrollado los proyectos de "Auditoría Técnica de Seguridad" y "Análisis de Vulnerabilidades.", para la mejora de competitividad y productividad de la empresa. A partir del 1 de diciembre de 2022. Para ello ha contado con el apoyo del programa Ciberseguridad de la Cámara de Comercio de Valencia. Una manera de hacer Europa
Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas
Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte
Ayudas
Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU
Ayudas Ayudas