Tomás de los Cariños

Panorama Flamenco

17 de octubre
17 de octubre

Tomás de los Cariños

17 de octubre de 2023
ESPECTACLE JA PASAT
Panorama Flamenco

Sentiment flamenc

Descobreix la màgia del flamenc en l'espectacle més apassionant: 'Sentiment Flamenc' amb el canviat de nom cantaor valencià Tomás del los Cariños.

L'ànima i el foc del flamenc s'uneixen en un concert únic que et portarà en un viatge inoblidable per la passió i la tradició. Tomás González, conegut artísticament com Tomás de los Cariño, ha forjat el seu talent des de la primerenca edat de 6 anys, per a destacar en l'actualitat entre els més grans exponents del gènere flamenc. Una estrella que va néixer en el bressol de grans mestres flamencs!

L'escenari cobrarà vida quan Tomás de los Cariños es presenta al costat d'un elenc d'artistes valencians d'excepcional qualitat, alguns d'ells, membres de la seua pròpia família. Serà una nit plena d'emocions, on la guitarra plora, les palmes retrunyeixen i el canti traspassa els cors.

Durant la seua brillant trajectòria, Tomás ha compartit taules amb llegendes com Ramón Porrina, Vicente Castro "Parrita", Capulo de Jerez, Antonio Sánchez, Israel Suarez 'El Piraña', Isarael Amador, Jesus Aguilera, Daniel Navarro i Nino de los Reyes, deixant una petjada inesborrable en cada escenari.

Aquest talentós cantant ha portat el seu art més enllà de les fronteres, conquistant el cor del públic en països com Macedònia, Suècia i França. També ha estat la veu principal en el prestigiós festival de Jazz de Aarus (Dinamarca), acompanyat d'una impressionant Big band dirigida pel compositor Pedro Sambeat.

En aquesta nit màgica el flamenc en estat pur es fondrà amb l'essència valenciana, en un espectacle que ens farà vibrar i ens portarà a un viatge emocional a través de la música.

Preus

Pati, amfiteatre i llotges pis 18€
+Despeses de gestió: 2€ taquilla i 2€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada.

Descomptes

ABONAMENT PANORAMA FLAMENC TALIA+:
5€ dte. per entrada amb la compra de l'Abonament Panorama Flamenc Talia+

GRUPS:
10% dte. a partir de 20 persones +1 invitació cada 20.

Visibilitat reduïda:*  30% dte.
*En determinades butaques de llotges.

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables al costat d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte les despeses de gestió per entrada, tant en la venda online com en taquilla. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte, si escau.
Olympia Metropolitana S.A ha sido beneficiario del Fondo Europeo de Desarrollo Regional cuyo objetivo es mejorar el uso y la calidad de las tecnologías de la información y de las comunicaciones y el acceso a las mismas y gracias al que ha desarrollado los proyectos de "Auditoría Técnica de Seguridad" y "Análisis de Vulnerabilidades.", para la mejora de competitividad y productividad de la empresa. A partir del 1 de diciembre de 2022. Para ello ha contado con el apoyo del programa Ciberseguridad de la Cámara de Comercio de Valencia. Una manera de hacer Europa
Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas
Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte
Ayudas
Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU
Ayudas Ayudas