Tributo a Julio Iglesias

Acompanyat per Hispanic Rivers Band

13 de maig
13 de maig

Tributo a Julio Iglesias

13 de maig de 2024
 COMPRAR ENTRADES
Tributo a Julio Iglesias
Acompanyat per Hispanic Rivers Band

Un tribut únic, elegant i exclusiu a Julio Iglesias

Interpretado pel cantant revelació Diego Ramos, acompanyat per Hispanic Rivers Band, que ens transportaran al glamur de l'Olympia de París des d'on el cantant va gravar el seu disc, del qual es recordaran les seues cançons juntament amb les quals en els anys 70/80 li van encimbellar a nivell internacional.

Direcció artística
Diego Ramos
Direcció musical
Manuel Tomas Gil
Intèrpret
Diego Ramos
Equip tècnic
Cristian Bonet
Producció
Dreams and Live is Music

Preus

Pati, amfiteatre i llotges 1º pis 25
Llotges 2º pis 20
+Despeses de gestió: 2€ taquilla i 2€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada.

Descomptes

Visibilitat reduïda:*  30% dte.
*En determinades butaques de llotges

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables al costat d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte les despeses de gestió per entrada, tant en la venda online com en taquilla. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte, si escau.
Altres propostes del Talia:
Olympia Metropolitana S.A ha sido beneficiario del Fondo Europeo de Desarrollo Regional cuyo objetivo es mejorar el uso y la calidad de las tecnologías de la información y de las comunicaciones y el acceso a las mismas y gracias al que ha desarrollado los proyectos de "Auditoría Técnica de Seguridad" y "Análisis de Vulnerabilidades.", para la mejora de competitividad y productividad de la empresa. A partir del 1 de diciembre de 2022. Para ello ha contado con el apoyo del programa Ciberseguridad de la Cámara de Comercio de Valencia. Una manera de hacer Europa
Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas
Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte
Ayudas
Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU
Ayudas Ayudas