Tu mano en la mía

L'OM IMPREBÍS presenta

16 de febrer
16 de febrer

Tu mano en la mía

del 16 de febrer al 06 de març de 2022
ESPECTACLE JA PASAT
L'OM IMPREBÍS presenta

Sobre les cartes d'amor d'Antón Chéjov i Olga Knipper

Una bella història d'amor. Només que aquesta és especial perquè tracta de dues persones úniques en circumstàncies excepcionals. Olga Knipper i Anton Chéjov es van conéixer en una lectura del Teatre de l'Art de Moscou. En els a penes sis anys que va durar la seua relació es van creuar més de 400 cartes. A través d'elles, Carol Rocamora recrea, de manera emocionant i divertida, la història de dos éssers que se senten, s'anhelen i s'estranyen, al mateix temps que assistim a la creació de les grans obres de l'autor rus com 'Las tres hermanas' o 'El jardín de los cerezos'. Una obra que la British Theatre Guide de Londres ha qualificat de 'commovedora i plena de fi humor'.

Aquesta nova producció de L'OM-IMPREBÍS està dirigida per Santiago Sánchez i protagonitzada pels dos últims guanyadors dels Premis de les Arts Escèniques de la Generalitat a la Millor Interpretació: José Manuel Casany i Rebeca Valls, amb la música de Víctor Lucas.

Descàrrega ací el programa de mà.

Autora
Carol Rocamora
Direcció
Santiago Sánchez
Versió
Paloma Rojas
Santiago Sánchez
Intèrprets
Rebeca Valls
Jose Manuel Casany
Música
Víctor Lucas
Durada
90min.

Preus

DIMECRES I DIJOUS:
Pati, amfiteatre i llotges 1r pis 18€
Llotges 2n pis 14€
+Despeses de gestió: 2€ taquilla i 2€ online

DIVENDRES I DISSABTE (20:30H):
Pati, amfiteatre i llotges 1r pis 20€
Llotges 2n pis 15€
+Despeses de gestió: 2€ taquilla i 2€ online

DISSABTE (18H) I DIUMENGE:
Pati, amfiteatre i llotges 1r pis 22€
Llotges 2n pis 16€
+Despeses de gestió: 2€ taquilla i 2€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada.

Descomptes

PROMOCIÓ ESPECIAL:
20% dte. en les funcions divendres i dissabte 20.30h.

VENDA ANTICIPADA:
20% dte. en les funciones de les dues primeres setmanes, fin al 14 de febrer.

DESCOMPTES GENERALS:
20% dte. Carnet Jove/Universitari, Carnet Jubilat/C. Popular, menors de 14 anys i presentant en taquilla una entrada del Teatre Olympia a partir de l'1 de febrer.
50% dte. Professionals del sector* i xiquets de 0 a 4 anys.

GRUPS:
25% dte. a partir de 20 persones +1 invitació cada 20.

VISIBILITAT REDUÏDA:
30% dte. en determinades butaques de llotges.

*Únicament en taquilla. 
+info i reserves de grups en el 963 536 113.

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables al costat d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte les despeses de gestió per entrada, tant en la venda online com en taquilla. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte, si escau.
Olympia Metropolitana S.A ha sido beneficiario del Fondo Europeo de Desarrollo Regional cuyo objetivo es mejorar el uso y la calidad de las tecnologías de la información y de las comunicaciones y el acceso a las mismas y gracias al que ha desarrollado los proyectos de "Auditoría Técnica de Seguridad" y "Análisis de Vulnerabilidades.", para la mejora de competitividad y productividad de la empresa. A partir del 1 de diciembre de 2022. Para ello ha contado con el apoyo del programa Ciberseguridad de la Cámara de Comercio de Valencia. Una manera de hacer Europa
Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas
Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte
Ayudas
Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU
Ayudas Ayudas