Una habitación propia

De Virginia Woolf

28 de setembre
28 de setembre

Una habitación propia

Del 28 de setembre al 2 d'octubre
ESPECTACLE JA PASAT
De Virginia Woolf
L'espectacle Una habitación propia és la trobada de Virgínia Woolf amb el públic del segle XXI. Aquest fascinant discurs, irònic i emocionant, amb música en directe, és ja un clàssic de l'escena, cinc anys després de la seua estrena. Tan famós com polèmic, quasi un segle més tard, el llibre de la genial autora és, alhora, un mite del feminisme i una joia de la literatura universal.

"Els vaig dir suaument que begueren vi i que tingueren una habitació pròpia", escriu en el seu diari Virgínia Woolf en 1928. Acaba de donar una sèrie de xarrades, a Cambridge, a la primera generació de joves universitàries, sobre el tema de les dones i la literatura, que són l'origen d'aquest text indispensable.

Esta conferència que hui recorre els escenaris és una experiència imaginària, vívida i humorística. Desemboca com un va riure inexorable en algunes de les idees més intel·ligents i d'aparença més senzilla sobre el paper de les dones en el món.

Virgínia Woolf escriu Una habitació pròpia quan està succeint la major revolució social de tots els temps: la igualtat d'homes i dones davant la llei. Només fa nou anys que se li ha concedit el vot a la dona.

"Sou conscients que les dones potser som l'animal més discutit de l'univers?", ens pregunta l'escriptora britànica.


LA CRÍTICA HA DIT:

"Magistral. I en el cos a cos amb l'espectador, superba Clara Sanchis. Fa comèdia i fa tragèdia." Javier Villán. El Mundo.

"El vendaval d'aplaudiments no para de sonar." Marcos Ordóñez. El País.

"Un espectacle tan irònic com provocador, tan dur i aclaparador com a bell i feridor. Una pletòrica Clara Sanchis, una actriu plena de força i delicadesa, de fermesa i decisió, es funde i es confon amb Woolf durant la més d'hora i quart de monòleg, interromput únicament per les notes d'un piano que ella mateixa toca amb idèntic mestratge amb la qual utilitza la seua veu, el seu moviment corporal i el seu gest sobre l'escena". José Miguel Vila. Diario Crítico.

"Vagen a veure-ho, porten a quanta més gent jove millor, que es revele la mentida imposada. Hi ha massa dones sobre la terra condemnades a no tindre, mai, la seua habitació pròpia". Marifé Santiago Bolaños. Clàssiques i Modernes
Autora
Virginia Woolf
Versió per a l'escena i direcció
María Ruiz
Intèrpret
Clara Sanchis
Durada
85min.

Preus

Pati de butaques 19€
Pis preferent (amfiteatre) i llotges 1r pis 17€
Llotges 2n pis 14€
+Despeses de gestió: 2€ taquilla i 2€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada.

Descomptes

DESCOMPTES GENERALS:
20% dte. Carnet Jove/Universitari, Carnet Jubilat/C. Popular, menors de 14 anys i presentant en taquilla una entrada del Teatro Olympia.
50% dte*. Professionals del sector i xiquets de 0 a 4 anys.

GRUPS:
25% dte. a partir de 20 persones +1 invitació cada 20.

VISIBILITAT REDUÏDA:
30% dte. en determinades butaques de llotges.

*Únicament en taquilla. 
+info i reserves de grups en el 963 536 113.

Estos descomptes no són acumulables ni aplicables al costat d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte les despeses de gestió per entrada, tant en la venda online com en taquilla. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte, si escau.
Olympia Metropolitana S.A ha sido beneficiario del Fondo Europeo de Desarrollo Regional cuyo objetivo es mejorar el uso y la calidad de las tecnologías de la información y de las comunicaciones y el acceso a las mismas y gracias al que ha desarrollado los proyectos de "Auditoría Técnica de Seguridad" y "Análisis de Vulnerabilidades.", para la mejora de competitividad y productividad de la empresa. A partir del 1 de diciembre de 2022. Para ello ha contado con el apoyo del programa Ciberseguridad de la Cámara de Comercio de Valencia. Una manera de hacer Europa
Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas
Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte
Ayudas
Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU
Ayudas Ayudas