Universo Piazzolla

Espectáculo musical de tango

03 de octubre

Universo Piazzolla

03 de octubre de 2023
ESPECTACLE JA PASAT
Espectáculo musical de tango

Tango. Un homenatge a Astor Piazzolla

Després de la seua estrena en el Teatre Talia i les seves posteriors representacions en diferents teatres de la Comunitat Valenciana amb cartell de "localitats esgotades", torna sota petició del públic, Universo Piazzolla, l'espectacle musical de tango homenatge al gran músic argentí Astor Piazzolla, que incursionó en el Tango en una considerada revolució del gènere, i que el mateix compositor definia com a "música de Buenos Aires".

La crítica ha dicho sobre el espectáculo: 

  • "Imprescindible Cuacci... va saber transformar l'Univers Piazzolla sense perversions que poguessin desvirtuar l'essència i la qualitat del mestre marplatense..." (José Doménech Part, El Levante)
  • "El Talia va vibrar amb l'univers de Astor Piazzolla... un espectacle amb tots els seus ingredients de la mà de talentosos artistes argentins..." (Noticias CV)
  • "Va posar Analia Bueti la seua veu greu i timbrada... i va anar guanyant espai i presència escènica fins a aconseguir total plenitud i emoció amb Maria de Buenos Aires" (José Doménech Part, El Levante)
  • "L'espectacle d'anit va aconseguir un gran nivell d'emotivitat i musicalment excel·lent..." (Miguel A., En bona hora)
  • "Des del primer minut la música del tango va engalipar a tots els assistents..." (La Tribuna Digital)


Astor Piazzolla, nascut en 1911 a la ciutat de Mar del Plata, es va criar a Nueva York i va irrompre amb la seua música com un tipus boig, bé piantao, com es diu en lunfardo; un mag que va treure del seu bandoneón tot el que tenia tancat: era tango amb Bach i un plus de jazz. A més, gran part de l'obra de Astor Piazzolla són les seues cançons lligades a immensos poetes com Horacio Ferrer, o el mateix Borges, que també tindran lloc en aquest espectacle.

Universo Piazzolla integra algunes de les seues obres instrumentals més destacades, com "Oblivion", "Libertango" o "Adios Nonino", i del seu repertori cantat com "La balada per a un boig", "Milonga del Trobador" o "Los Pájaros Perdidos". Els destacats arranjaments del talentós director Juan Esteban Cuacci, teixiran un fil conductor que recorrerà diferents èpoques de l'obra de Piazzolla en una subtil i elegant interacció entre el talent dels músics, la cantant i la màgia que lliuren els meravellosos ballarins, sota un escenari on la il·luminació jugarà un paper còmplice.

Destaquen la qualitat musical i trajectòria de tot l'elenc de l'espectacle, entre tots els artistes assumeixen la responsabilitat d'interpretar un repertori global i integral, preservant tot l'esperit de la música de Astor Piazzolla, i alhora amb arranjaments inèdits que aporten una nova sonoritat a aquest repertori, fidel a l'estil Piazzolla, que sempre ha proposat una nova mirada sobre el tango i sobre la seva pròpia obra.

Un espectacle per a tots els públics que com els anteriors, no defraudarà i deixarà al públic assistent amb les sensacions a flor de pell, com només aquest gènere musical del tango sap provocar.

Juan Esteban Cuacci
Producció artística
Analia Bueti
Cantant
Analia Bueti
Piano
Juan Esteban Cuacci
Bandoneon
Luis Caruana
Violoncel
Blanca Gorgojo
Bailarins
Ginette Montenegro e Fabricio Moroni
Diseny d'imatge
Gustavo Otto Soria

Preus

Pati de butaques 20€
Pis preferent (amfiteatre) i llotges 1r pis 20€
Llotges 2n pis 18€
+Despeses de gestió: 2€ taquilla i 2€ online


Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada.

Olympia Metropolitana S.A ha sido beneficiario del Fondo Europeo de Desarrollo Regional cuyo objetivo es mejorar el uso y la calidad de las tecnologías de la información y de las comunicaciones y el acceso a las mismas y gracias al que ha desarrollado los proyectos de "Auditoría Técnica de Seguridad" y "Análisis de Vulnerabilidades.", para la mejora de competitividad y productividad de la empresa. A partir del 1 de diciembre de 2022. Para ello ha contado con el apoyo del programa Ciberseguridad de la Cámara de Comercio de Valencia. Una manera de hacer Europa
Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas
Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte
Ayudas
Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU
Ayudas Ayudas