Valencia canta a Morente

Por Rafael Vargas "El Chino"

09 de juliol
09 de juliol

Valencia canta a Morente

09 de juliol de 2024
 COMPRAR ENTRADES
Valencia canta a Morente
Por Rafael Vargas "El Chino"

Un homenatge a Enrique Morente

El pare de Rafael, Miguel "El Bolero", compartia escenaris, viatges i vivències amb Enrique Morente, la qual cosa va suposar que "El Chino" sentira sempre predilecció pel cantaor granaíno.

Així va ser com Morente es va convertir en el seu gran referent i inspiració per a convertir-se en el professional de hui dia. La particularitat que trobem en la veu de "El Chino" que li fa especial, és eixa essència i maneres de cantar que al seu torn ens fa recordar al mestre de Albaicín.

Actualment en la maduresa de la seua carrera, Rafael Vargas sent la necessitat i el desig de fer-li un tribut a un cantaor que sens dubte és considerat un dels grans del flamenc, entre altres coses per la seua gran aportació cultural a aquest gènere tan poderós. Per a aquest espectacle comptarà amb la direcció musical i arranjaments del reconegut guitarrista Juan de Pilar.

El cantaor Rafael Vargas és fill i net de cantaors, forjat en tablaos i passat per festivals com el de Bilbao i actuat en ciutats europees com Brussel·les i Estocolm. Ha compartit taules amb Guadiana, el Capullo de Jerez i Duquende. El seu és un cante molt flamenc. "El Chino", com se l'ha conegut durant anys, s'ha guanyat un públic fidel i se li pot escoltar amb regularitat en els diferents locals flamencs de la ciutat.

Per a orientar-nos en l'interés que genera la seua manera de cantar, la veu de Rafael té certa semblança amb el cantaor de Albaicín, bastaria amb dir que Enrique Morente el va triar per a compartir escenari en els seus recitals a València (nit extraordinària com la que va tindre lloc a la fi de 2009 a la sala de concerts del carrer Sant Vicent de la capital i on va brillar amb especial intensitat).

Cantaor
Rafael Vargas El Chino
Guitarra flamenca
Juan de Pilar
Percussió
Sergio Martínez
Cors
Los Mellis del Cabanyal

Preus

Preu únic 18
+Despeses de gestió: 2€ taquilla i 2€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada.

Descomptes

ABONAMENT PANORAMA FLAMENC TALIA+:
5€ dte. per entrada amb la compra de l'Abonament Panorama Flamenc Talia+

GRUPS:
10% dte. a partir de 20 persones +1 invitació cada 20 (únicament en taquilla).

Visibilitat reduïda:*  30% dte.
*En determinades butaques de llotges.

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables al costat d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte les despeses de gestió per entrada, tant en la venda online com en taquilla. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte, si escau.
Altres propostes del Talia:
Olympia Metropolitana S.A ha sido beneficiario del Fondo Europeo de Desarrollo Regional cuyo objetivo es mejorar el uso y la calidad de las tecnologías de la información y de las comunicaciones y el acceso a las mismas y gracias al que ha desarrollado los proyectos de "Auditoría Técnica de Seguridad" y "Análisis de Vulnerabilidades.", para la mejora de competitividad y productividad de la empresa. A partir del 1 de diciembre de 2022. Para ello ha contado con el apoyo del programa Ciberseguridad de la Cámara de Comercio de Valencia. Una manera de hacer Europa
Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas
Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte
Ayudas
Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU
Ayudas Ayudas