Vamos a morir todas

El antiSHOW de Liz Dust

04 de juny
04 de juny

Vamos a morir todas

4 de juny i 2 de juliol de 2024
 COMPRAR ENTRADES
El antiSHOW de Liz Dust

Cada xou serà únic, impredictible i no hi haurà dos iguals

¡Vamos a morir todas! És un espectacle d'humor conduït i protagonitzat per l'artista multidisciplinària Liz Dust. Un antixou amb monòlegs, actuacions en viu, entrevistes, debats i diferents llenguatges d'expressió. Un espai per a unir l'entreteniment, la reflexió i l'actualitat amb seccions, col·laboradores i invitadxs especials del món de la cultura valenciana.

Perquè en aquesta vida morirem del gust, d'èxit, d'amor, de por o de riure. Ja que no eixirem vives d'ací, tractem de no morir en l'intent.

Convidades especials xou 4 de juny Vampirashian, Papo Princess i Alexia Thenight.
Direcció
Carlos Giménez
Guió
Carlos Giménez
Liz Dust
Marian Villaescusa
Direcció artística
Marian Villaescusa

Preus

Preu únic 16
+Despeses de gestió: 2€ taquilla i 2€ online

FUNCIÓ 2 DE JULIOl
Precio único 18€
+Gastos de gestión: 2€ taquilla y 2€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada.

Descomptes

Visibilitat reduïda:*  30% dte.
*En determinades butaques de llotges.

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables al costat d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte les despeses de gestió per entrada, tant en la venda online com en taquilla. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte, si escau.
Olympia Metropolitana S.A ha sido beneficiario del Fondo Europeo de Desarrollo Regional cuyo objetivo es mejorar el uso y la calidad de las tecnologías de la información y de las comunicaciones y el acceso a las mismas y gracias al que ha desarrollado los proyectos de "Auditoría Técnica de Seguridad" y "Análisis de Vulnerabilidades.", para la mejora de competitividad y productividad de la empresa. A partir del 1 de diciembre de 2022. Para ello ha contado con el apoyo del programa Ciberseguridad de la Cámara de Comercio de Valencia. Una manera de hacer Europa
Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas
Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte
Ayudas
Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU
Ayudas Ayudas