Verónica Pulido - Palosanto

Panorama Flamenco

10 de juliol

Verónica Pulido - Palosanto

10 i 11 de juliol de 2023
 COMPRAR ENTRADES
Verónica Pulido - Palosanto
Panorama Flamenco

Espectacle flamenc sense edulcorants ni additius

Pur flamenc recorrent els pals més populars del nostre arbre genealògic, des de soleá, tarantos, fandangos, alegries fins cantis lliures com la malaguenya, jugant així amb diferents ritmes i amb l'emoció del flamenc lliure.

Palosanto ens transportarà a la tradició, a un arrelament del nostre, de la nostra cultura, però amb signes d'evolució i modernitat.

De la mà de la balladora Verónica Pulido es plasmarà la importància del paper femení i la seva gradual incorporació al món flamenc.

Amor, odi, tristesa, melancolia, passió, felicitat, alegria, esforç, elegància... Flamenc.

Dansa
Verónica Pulido
Guitarra
Juan De Pilar
Piano
Kike Bustamante 'Riki'
Cant
Antonio Amador
Durada
60min.

Preus

Pati, amfiteatre i llotges pis 20
+Despeses de gestió: 2€ taquilla i 2€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada.

Descomptes

ABONAMENT PANORAMA FLAMENC TALIA+:
7€ dte. per entrada amb la compra de l'Abonament Panorama Flamenc Talia+

Visibilitat reduïda:*  30% dte.
*En determinades butaques de llotges.

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables al costat d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte les despeses de gestió per entrada, tant en la venda online com en taquilla. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte, si escau.
Altres propostes del Talia:
Olympia Metropolitana S.A ha sido beneficiario del Fondo Europeo de Desarrollo Regional cuyo objetivo es mejorar el uso y la calidad de las tecnologías de la información y de las comunicaciones y el acceso a las mismas y gracias al que ha desarrollado los proyectos de "Auditoría Técnica de Seguridad" y "Análisis de Vulnerabilidades.", para la mejora de competitividad y productividad de la empresa. A partir del 1 de diciembre de 2022. Para ello ha contado con el apoyo del programa Ciberseguridad de la Cámara de Comercio de Valencia. Una manera de hacer Europa
Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas