Victoria Amador y Triana

Panorama Flamenco

11 de febrer
11 de febrer

Victoria Amador y Triana

11 de febrer de 2024
ESPECTACLE JA PASAT
Victoria Amador y Triana
Panorama Flamenco

Panorama Flamenc proposa en aquesta ocasió una actuació amb 2 de les artistes més joves i prometedores del ball flamenc actual: Victoria Amador 'La Rubia de Antequera' i Triana 'La Canela'. Un espectacle de ball per a tots els públics en el qual estaran acompanyades a la guitarra per Juan de Pilar i al cante per Juanma Maya i Juan Carlos Amador.

VICTORIA AMADOR 'LA RUBIA DE ANTEQUERA'

Amb tan sols 10 anys, Victoria Amador 'La Rubia de Antequera' s'està llaurant un prometedor futur en el ball flamenc.

Apassionada de la música i el flamenc des de molt xicoteta va començar a prendre classes a Granada, a l'Escola de Manolete. Allí ha passat els últims estius, rebent classes de mestres de la talla de Manolete, Iván Vargas, Judea Santiago, Antonio Canales, Belén Lopez, La Lupi, Estevez i Paños...També freqüenta escoles flamenques de Cadis i Jerez, amb Claudia Cruz i Chiqui de Jerez com a mestres; i Sevilla, on pren classe amb Pastora Galván.

La seua actuació durant el Festival de Jerez va tindre gran repercussió, igual que la va tindre la seua participació en el Festival d'Orpesa en 2020, compartint cartell amb artistes consagrats com Rafael Amargo. També ha rebut la Beca Cardamomo del Tablao Cardamomo de Madrid. 

Entre molts altres ha participat en La Nit Flamenca d'Antequera, en el cicle 'El Arte de la Abadía' organitzat per La Caña Flamenca en el cor del Sacromonte granadí, en el festival de joves promeses del Teatro Flamenco de Madrid, en el Festival de Jerez de 2021, dins de la programació del X Off Festival organitzat pel La Guarida del Ángel o en el Festival Flamenc de Benicàssim.

TRIANA 'LA CANELA'

Amb 14 anys, Triana 'La Canela' ha sigut guanyadora del Primer Premi en la categoria professional Júnior del passat festival de Jerez. Amb 12 anys ja va realitzar una gira de 20 dies a Mèxic ballant en ciutats com Tampico, Ciudad de León, Guadalajara, o San Miguel de Allende.

Ha participat en l'últim Festival de la Caña compartint escenari amb el mestre del cante El Zambo.

La seua més recent actuació va ser en el Festival Sierra de Huetor en el qual també van actuar artistes com Rancapino, Jesús Méndez, Pedro el Granaíno i Alba Heredia. Fa 2 anys va participar en el Festival Homenatge a Paco de Lucía de Tenerife.

Cante
Teresa Hernández
José Luis Hernández
Guitarra
Paco Soto
Cajón
Manuel Quintero
Palmas
Esther Garcés

Preus

Pati, amfiteatre i llotges pis 15
+Despeses de gestió: 2€ taquilla i 2€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada.

Descomptes

ABONAMENT PANORAMA FLAMENC TALIA+:
2€ dte. per entrada amb la compra de l'Abonament Panorama Flamenc Talia+

GRUPS:
10% dte. a partir de 20 persones +1 invitació cada 20.

Visibilitat reduïda:*  30% dte.
*En determinades butaques de llotges.

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables al costat d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte les despeses de gestió per entrada, tant en la venda online com en taquilla. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte, si escau.
Altres propostes del Talia:
Olympia Metropolitana S.A ha sido beneficiario del Fondo Europeo de Desarrollo Regional cuyo objetivo es mejorar el uso y la calidad de las tecnologías de la información y de las comunicaciones y el acceso a las mismas y gracias al que ha desarrollado los proyectos de "Auditoría Técnica de Seguridad" y "Análisis de Vulnerabilidades.", para la mejora de competitividad y productividad de la empresa. A partir del 1 de diciembre de 2022. Para ello ha contado con el apoyo del programa Ciberseguridad de la Cámara de Comercio de Valencia. Una manera de hacer Europa
Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas
Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte
Ayudas
Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU
Ayudas Ayudas