Pels pèls

Tu decideixes qui és l'assassí

26 de abril

Pels pèls

Pels pèls

del 26 de abril al 21 de mayo de 2017
ESPECTACULO YA PASADO
Tu decideixes qui és l'assassí


Funcions en valencià.

Només els creadors d'Imprebís i els productors d'El sopar dels idiotes podien portar a València l'obra més representada en la història del teatre als Estats Units: 'Pels pèls'. Una comedia policiaca per a morir-se de risa: un assassinat amb quatre sospitosos i dos policies tancats a una perruqueria, on el públic, amb els seus vots, decideix qui es l'assassí. Cada dia un final diferent per a una obra que ja ha entrat al Llibre Guiness dels Rècords. Vine a morir-te de riure i a triar qui serà hui el culpable.

Text
Paul Pörtner
Direcció
Santiago Sánchez
Intèrprets
Carles Castillo
Carles Montoliu
Lola Moltó
Alfred Picó
Lara Salvador
Rafa Alarcón
Duración
120min.

Precios

DIMECRES:
Pati, amfiteatre i llotges 1º pis 15€
Llotges 2º pis 12€

DIJOUS A DIUMENGE:
Pati, amfiteatre i llotges 1º pis 20€
Llotges 2º pis 15€
+Despeses de gestió: 0,50€ taquilla i 1,50€ online

 FUNCIONS ESCOLARS: 
Preu únic 10€

En comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada.

Descuentos

 PROMO 100 (AGOTADA): 
100 entrades a 10€ al pati de butaques en les funcions de la primera setmana.

DESCOMPTES GENERALS:
20% dte. Carnet Jove/Universitari (els dissabtes i diumenges), Carnet Jubilat/C. Popular, menors de 14 anys i presentant en taquilla una entrada del Teatre Olympia.
30% dte. visibilitat reduïda.
50% dte. Carnet Jove/Universitari (de dimecres a divendres, titular i acompanyant), professionals del sector i xiquets de 0 a 4 anys.

GRUPS:*
25% dte. a partir de 20 persones +1 invitació cada 20.

*Únicament en taquilla. 
+info i reserves de grups en el 963 536 113.

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables al costat d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte les despeses de gestió per entrada, tant en la venda online com en taquilla. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte, si escau.
Este sitio web utiliza cookies, tanto propias como de terceros para recopilar información estadística sobre su navegación y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias, generada a partir de sus pautas de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Más información.   Aceptar