El retorn de la cotorra del mercat

El retorn més esperat de la temporada teatral

05 d'abril
05 d'abril

El retorn de la cotorra del mercat

El retorn de la cotorra del mercat

Del 5 al 9 d'abril
ESPECTACULO YA PASADO
El retorn de la cotorra del mercat
El retorn més esperat de la temporada teatral

Mes de 70 anys després de la seua estrena, i, amb motiu del centenari del Mercat Central, recuperem una de les obres valencianes més representades de la historia: La Cotorra del Mercat, de Leopoldo Magenti i Paco Barchino.

En 'El retorn de la Cotorra del Mercat', viurem com en la València dels anys 40, una fruitera del Mercat Central es convertirà en la protagonista de la comèdia musical La Cotorra del Mercat i com en la València actual, un jove investigador solitari, coneixerà l'amor mentre descobreix la màgia i els tresors de la València antiga.

Un viatge per la nostra història, ple d'amor, humor, música i cultura. Dues històries d'èpoques diferents que es fonen en una sola. On la València antiga i la moderna es germanen al voltant del Mercat Central i la música en directe del mestre Leopoldo Magenti.

Autors
Manuel Olmos i Kike Llorca
Direcció
Manuel Olmos i Kike Llorca
Música
Leopoldo Magenti
Intèrprets
Carme Juan
Carlos Cabrelles
Kike Llorca
Jordi Ballester
Iris Lezcano
Juanvi Cubedo
Enric Puig
Thaïs Marín
Solistes de la Simfònica Belles Arts
Duración
90min.

Precios

Pati, amfiteatre i llotges 1º pis 20€
Llotges 2º pis 15€
+Despeses de gestió: 0,50€ taquilla i 1,50€ online

En comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada.

Descuentos

DESCOMPTES GENERALS:
20% dte. Venda anticipada fins al 23 de març.
20% dte.* Carnet Jove/Universitari, Carnet Jubilat/C. Popular, menors de 14 anys i presentant en taquilla una entrada del Teatre Olympia a partir del 24 de març.
50% dte.* Professionals del sector i xiquets de 0 a 4 anys.

GRUPS:**
25% dte. a partir de 20 persones +1 invitació cada 20.

*Només en funcions de dimecres, dijous i divendres.
**Únicament en taquilla i en funcions de dimecres, dijous i divendres.
+info i reserves de grups en el 963 536 113.

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables al costat d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte les despeses de gestió per entrada, tant en la venda online com en taquilla. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte, si escau.
Olympia Metropolitana S.A ha sido beneficiario del Fondo Europeo de Desarrollo Regional cuyo objetivo es mejorar el uso y la calidad de las tecnologías de la información y de las comunicaciones y el acceso a las mismas y gracias al que ha desarrollado los proyectos de "Auditoría Técnica de Seguridad" y "Análisis de Vulnerabilidades.", para la mejora de competitividad y productividad de la empresa. A partir del 1 de diciembre de 2022. Para ello ha contado con el apoyo del programa Ciberseguridad de la Cámara de Comercio de Valencia. Una manera de hacer Europa
Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas
Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte
Ayudas
Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU
Ayudas Ayudas