Els homes són de mart i les dones de venus del 29 de marzo al 01 de abril de 2018 | Teatre Talia
Els homes són de mart i les dones de venus

Guía essencial per entendre la parella

29 de marzo

Els homes són de mart i les dones de venus

del 29 de marzo al 01 de abril de 2018
ESPECTACULO YA PASADO
Els homes són de mart i les dones de venus
Guía essencial per entendre la parella

A menys que no hàgem viscut aquests darrers anys en una cova, segur que d'una manera o altra haurem sentit parlar dels best-seller de John Gray o fins i tot ens trobem entre els 50 milions de persones que han llegit el llibre. 'Els homes són de Mart i les dones de Venus' és un dels fenòmens més apabullants de la cultura popular moderna.

Qui no s'ha sorprès alguna vegada pel comportament estrany de l'altre sexe? Estàs a punt per a acudir a una hilarant classe sobre les diferències entre homes i dones?

Intérpretes
Manu Badenes
Dirección
Edu Pericas

Precios

PREU ÚNIC: 15€
+Despeses de gestió: 2€ taquilla i 2€ online

En comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada.

Descuentos

DÍA MUNDIAL DEL TEATRE:
4x2 comprant fins diumenge 1 d'abril.

VENDA ANTICIPADA:
30% dte. per venda anticipada en les funcions de dijous i divendres.

DESCOMPTES GENERALS:
20% dte. Carnet Jove/Universitari, Carnet Jubilat/C. Popular, menors de 14 anys i presentant en taquilla una entrada del Teatre Olympia.
30% dte. visibilitat reduïda.
50% dte. Professionals del sector.

GRUPS:*
25% dte. a partir de 20 persones +1 invitació cada 20.

*Únicament en taquilla. 
+info i reserves de grups en el 963 536 113.

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables al costat d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte les despeses de gestió per entrada, tant en la venda online com en taquilla. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte, si escau.

DESCOMPTES NO VIGENTS:
50% dte. comprant fins el 20 de març (Especial Falles).
Este sitio web utiliza cookies, tanto propias como de terceros para recopilar información estadística sobre su navegación y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias, generada a partir de sus pautas de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Más información.   Aceptar