Burundanga

Més de 72 mesos consecutius en cartell

02 de setembre
02 de setembre

Burundanga

Del 2 al 10 de septiembre de 2023
ESPECTACLE JA PASAT
Més de 72 mesos consecutius en cartell

Més d'un milió espectadors han gaudit amb l'obra

Berta, una jove estudiant, està embarassada de Manel, el seu nuvi, però encara no s'ha atrevit a dir-li-ho. I és que no sap què fer. Per no saber, no sap ni si el seu nuvi realment la vol. Silvia, la seva companya de pis, li ofereix la solució: Burundanga, la droga de la veritat, una substància que fa perdre la voluntat a qui la presa i provoca la sinceritat més autèntica. Si la hi administra a Manel podrà saber la veritat sobretot allò que desitgi. I Berta ho fa, li dóna la droga al seu nuvi i descobreix no sols el que pretenia esbrinar si no una altra veritat molt més inesperada que fa esclatar un embolic de conseqüències imprevisibles...

SÀVIES QUE BURUNDANGA...

- S'ha representat en més de 2.800 ocasions.

- Porta més de 72 mesos consecutius en cartell.

- 28 actors han interpretat als 5 personatges de l'obra al llarg d'aquestes temporades.

- Ha iniciat, en el Teatre Lara, la seva setena temporada en la cartellera madrilenya.

- És la primera obra d'un autor espanyol que desafia la crisi i es manté en cartell ininterrompudament durant 7 temporades a Madrid.

LA PREMSA HA DIT

"Una comèdia ben traçada i plena de girs humorístics sorprenents. Hi ha comèdia per a estona. Un engranatge còmic perfectament greixat". (El País)

"Galcerán domina els ressorts de la comèdia amb talent veritablement notable: sexe, amor, embolic, equívocs i un final feliç". (El Mundo)

"Una celebració per als afeccionats al teatre. Els amants de la comèdia romàntica -molt de comèdia, no tant de romàntica només els queda fer salts d'alegria". (20 minutos)

Autor
Jordi Galcerán
Direcció
Gabriel Olivares
Intèrprets
Diego Braguinsky
Rebeca Valls / Paula García Sabio
Guillermo Sanjuan / Àngel Figols
Jorge Vidal
Paula Braguinsky / Isa Dugo
Durada
90min.

Preus

DIMECRES I DIJOUS
Pati de butaques 22€
Pis preferent (amfiteatre) i llotges 1r pis 18€
Llotges 2n pis 15€
+Despeses de gestió: 2€ taquilla i 2€ online

DIVENDRES A DIUMENGE
Pati de butaques 26€
Pis preferent (amfiteatre) i llotges 1r pis 22€
Llotges 2n pis 18€
+Despeses de gestió: 2€ taquilla i 2€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada.

Descomptes

DESCOMPTES GENERALS:
20% dte. Carnet Jove/Universitari, Carnet Jubilat/C. Popular, menors de 14 anys i presentant en taquilla una entrada del Teatre Olympia.
50% dte.* Professionals del sector i xiquets de 0 a 4 anys.

GRUPS:*
25% dte. a partir de 20 persones +1 invitació cada 20.

VISIBILITAT REDUÏDA:
30% dte. visibilitat reduïda.

*Únicament en taquilla. 
+info i reserves de grups en el 963 536 113.

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables al costat d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte les despeses de gestió per entrada, tant en la venda online com en taquilla. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte, si escau.
Olympia Metropolitana S.A ha sido beneficiario del Fondo Europeo de Desarrollo Regional cuyo objetivo es mejorar el uso y la calidad de las tecnologías de la información y de las comunicaciones y el acceso a las mismas y gracias al que ha desarrollado los proyectos de "Auditoría Técnica de Seguridad" y "Análisis de Vulnerabilidades.", para la mejora de competitividad y productividad de la empresa. A partir del 1 de diciembre de 2022. Para ello ha contado con el apoyo del programa Ciberseguridad de la Cámara de Comercio de Valencia. Una manera de hacer Europa
Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas
Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte
Ayudas
Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU
Ayudas Ayudas