Descarados

Els creadors de 'Pels pèls' presenten

24 d'abril
24 d'abril

Descarados

Del 24 d'abril al 5 de maig de 2024
ESPECTACLE JA PASAT
Els creadors de 'Pels pèls' presenten

La crítica dirà: "Una comèdia amb molt d'e-mèrit"

Després de dues temporades d'èxit, arriben 12 funcions excepcionals de 'Descarados', la versió més espanyola i delirant de l'obra del Premi Nobel de Literatura Dario Fo.

Vine a riuere't amb aquesta galeria de 'Descarados' de la política, els jutges, la policia... tots al·lucinats per l'intent de segrest d'una altíssima personalitat de l'estat.

La crítica és unànime

"El públic s'ho passa en gran. Sobretot amb les picades d'ullet, els gestos i les falques de l'emèrit". Ferrán Bono. El País.

"No és fàcil construir una comèdia que aconseguisca l'entrega absoluta del públic. Santiago Sánchez ho aconseguix amb la seua experiència. El riure amb sentit crític és molt necessari en estos temps". José Vte. Peiró. Las Provincias.

I fins i tot la pròpia neta de Dario Fo va dir en veure l'obra: "El meu avi estaria encantat".

Una nova col·laboració de L'Om Imprebís i Olympia Metropolitana amb el repartiment de 'Por los pelos' que repetix al complet per a encarnar a tota aquesta col·lecció de 'Descarados' dels nostres dies.

Sinopsi

L'intent de segrest d'una alta personalitat de la societat espanyola i la confusió d'aquest amb un dels seus empleats genera tot tipus de malentesos i provoca situacions que ens fan morir de riure. Una sàtira de la nostra societat que posa al descobert els manejos de la política, els jutges, les empreses de l'Ibex 35, la policia, les clavegueres de l'Estat i... fins de la medicina! Tot amb la ironia i l'humor del gran mestre italià de la Comèdia de l'Art.

Una obra de
Dario Fo
Franca Rame
Traducció
Carla Matteini
Adaptació i direcció
Santiago Sánchez
Intèrprets
Juan Gea
Lola Moltó
Marta Chiner
Rafa Alarcón
Carles Montoliu
Carles Castillo
Víctor Lucas
Durada
105min.

Preus

DIMECRES A DIVENDRES:
Pati 20€
Amfiteatre i llotges 1r pis 18€
Llotges 2n pis 14€
+Despeses de gestió: 2€ taquilla i 2€ online

DISSABTE I DIUMENGE:
Pati 24€
Amfiteatre i llotges 1r pis 22€
Llotges 2n pis 16€
+Despeses de gestió: 2€ taquilla i 2€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada.

Descomptes

DESCOMPTES GENERALS:
20% dte. Carnet Jove/Universitari, Carnet Jubilat/C. Popular, menors de 14 anys i presentant en taquilla una entrada del Teatre Olympia.
50% dte. Professionals del sector* i xiquets de 0 a 4 anys.

GRUPS:
25% dte. a partir de 20 persones +1 invitació cada 20.

VISIBILITAT REDUÏDA:
30% dte. en determinades butaques de llotges.

*Únicament en taquilla. 
+info i reserves de grups en el 963 536 113.

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables al costat d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte les despeses de gestió per entrada, tant en la venda online com en taquilla. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte, si escau.
Olympia Metropolitana S.A ha sido beneficiario del Fondo Europeo de Desarrollo Regional cuyo objetivo es mejorar el uso y la calidad de las tecnologías de la información y de las comunicaciones y el acceso a las mismas y gracias al que ha desarrollado los proyectos de "Auditoría Técnica de Seguridad" y "Análisis de Vulnerabilidades.", para la mejora de competitividad y productividad de la empresa. A partir del 1 de diciembre de 2022. Para ello ha contado con el apoyo del programa Ciberseguridad de la Cámara de Comercio de Valencia. Una manera de hacer Europa
Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas
Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte
Ayudas
Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU
Ayudas Ayudas