Descarados

Els creadors de 'Pels pèls' presenten

26 d'abril

Descarados

Del 26 d'abril al 28 de maig de 2023
ESPECTACLE JA PASAT
Els creadors de 'Pels pèls' presenten

La crítica dirà: "Una comèdia amb molt d'e-mèrit"

Què passaria si et canviaren la cara per la d'una, altíssima, personalitat del país? Després de l'èxit de la seua primera col·laboració, L'OM Imprebís i Olympia Metropolitana s'uneixen de nou per a posar en escena una versió molt, molt espanyola, dirigida per Santiago Sánchez, d'una de les obres més delirants del Premi Novel de Literatura Dario Fo i Franca Rame, 'Clacson, trombette e pernacchi'.

En aquesta nova producció els actors de 'Pels pèls' repeteixen al complet, dirigits de nou per Santiago Sánchez, per a encarnar a tota aquesta col·lecció de 'Descarats' dels nostres dies.


SINOPSI

L'intent de segrest d'una alta personalitat de la societat espanyola i la confusió d'aquest amb un dels seus empleats genera tot tipus de malentesos i provoca situacions que ens fan morir de riure. Una sàtira de la nostra societat que posa al descobert els manejos de la política, els jutges, les empreses de l'Ibex 35, la policia, les clavegueres de l'Estat i... fins de la medicina! Tot amb la ironia i l'humor del gran mestre italià de la Comèdia de l'Art.

Una obra de
Dario Fo
Franca Rame
Traducció
Carla Matteini
Adaptació i direcció
Santiago Sánchez
Intèrprets
Juan Gea
Lola Moltó
Marta Chiner
Rafa Alarcón
Carles Montoliu
Carles Castillo
Víctor Lucas
Durada
105min.

Preus

DIMECRES A DIVENDRES:
Pati 20€
Amfiteatre i llotges 1r pis 18€
Llotges 2n pis 14€
+Despeses de gestió: 2€ taquilla i 2€ online

DISSABTE I DIUMENGE:
Pati 24€
Amfiteatre i llotges 1r pis 22€
Llotges 2n pis 16€
+Despeses de gestió: 2€ taquilla i 2€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada.

Descomptes

DESCOMPTES GENERALS:
20% dte. Carnet Jove/Universitari, Carnet Jubilat/C. Popular, menors de 14 anys i presentant en taquilla una entrada del Teatre Olympia.
50% dte. Professionals del sector* i xiquets de 0 a 4 anys.

GRUPS:
25% dte. a partir de 20 persones +1 invitació cada 20.

VISIBILITAT REDUÏDA:
30% dte. en determinades butaques de llotges.

*Únicament en taquilla. 
+info i reserves de grups en el 963 536 113.

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables al costat d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte les despeses de gestió per entrada, tant en la venda online com en taquilla. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte, si escau.
Olympia Metropolitana S.A ha sido beneficiario del Fondo Europeo de Desarrollo Regional cuyo objetivo es mejorar el uso y la calidad de las tecnologías de la información y de las comunicaciones y el acceso a las mismas y gracias al que ha desarrollado los proyectos de "Auditoría Técnica de Seguridad" y "Análisis de Vulnerabilidades.", para la mejora de competitividad y productividad de la empresa. A partir del 1 de diciembre de 2022. Para ello ha contado con el apoyo del programa Ciberseguridad de la Cámara de Comercio de Valencia. Una manera de hacer Europa
Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas